Follow us

Ο επιστημονικός τρόπος για να κοιμηθείς με την κοπέλα κάποιου άλλου : Καλό είναι να μην γίνει, αλλά μπορεί να συμβεί!

Αυτά καλό είναι να μη συμβαίνουν, αλλά καμιά φορά μπορείς να τα προκαλέσεις

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Ο μόνος επιστημονικός τρόπος για να κοιμηθείς με την κοπέλα κάποιου άλλου

Με λίγα λόγια
Ποιοι είναι οι καλύτεροι τρόποι για να διεισδύσεις και να διαβάλλεις τη σχέση κάποιου άλλου, με απώτερο σκοπό να επωφεληθείς εσύ; Κάποιοι ψυχολόγοι έχουν ασχοληθεί με το θέμα. Δεν υιοθετούμε. Απλά αναφέρουμε.

Αναλυτικά
Είναι ίσως το είδος της έρευνας που ποτέ δεν θα έπρεπε να γίνεται, αλλά για κάποιο λόγ συνέβη: Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ρίξεις στο κρεβάτι σου την κοπέλα ή την γυναίκα κάποιου άλλου; Οι ψυχολόγοι James Moran και Joel Wade από το πανεπιστήμιο Bucknell στο Lewisburg της Pennsylvania είχαν μάλλον την περιέργεια και είπαν να το ψάξουν λίγο παραπάνω.

Οι δυο ερευνητές λοιπόν μελέτησαν όλες τις πιθανές τεχνικές που χρησιμοποιεί ένας άντρας προκειμένου να προσελκύσει μια παντρεμένη ή δεσμευμένη γυναίκα.

«Θέλαμε αρχικά να δούμε αν μπορεί να σχηματιστεί ένας κατάλογος από όλες εκείνες τις συμπεριφορές που οδηγούν σε απιστία. Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες απατούν τους συντρόφους τους και θέλαμε να κατανοήσουμε ακριβώς τις συμπεριφορές τους, όταν ένα τρίτο πρόσωπο εισέρχεται στις σχέσεις τους και μέχρι αυτό να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Σε σημείο που θα κοιμηθούν μαζί του, τουλάχιστον μια φορά» αναφέρει ο Bucknell. Στην έρευνα συμμετείχαν 168 άντρες και 280 γυναίκες, όλοι τους φοιτητές στο πανεπιστήμιο. Ρωτήθηκαν διάφορα πράγματα αλλά κυρίως το αυτονόητο: Τι θα έκανες για να σε προσέξει κάποιος ή κάποια που έχει σχέση.

Δες περισσότερα στο askmen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα