Follow us

Τέσσερα αξεσουάρ που θα ορίσουν το αντρικό στυλ φέτος τον χειμώνα : Οι λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά στην εμφάνισή σου

Εκτός από το τα χρώματα, τα υφάσματα και τα σχέδια, υπάρχει κάτι ακόμη που ορίζει (αν όχι, καθορίζει) κάθε προσεγμένη αντρική εμφάνιση: η επιλογή των κατάλληλων «επίκαιρων» αξεσουάρ. 

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Τέσσερα αξεσουάρ που θα ορίσουν το αντρικό στυλ φέτος τον χειμώνα

Των κομματιών εκείνων δηλαδή που, μολονότι δεν είναι απαραίτητα ρούχα, εντούτοις έχουν τη δύναμη να αναβαθμίσουν την εκάστοτε εμφάνισή σου από απλά «πειστική» σε πραγματικά «άψογη».

Με αυτό το δεδομένο, ιδού τέσσερα κομμάτια που αξίζουν την προσοχή κατά την τρέχουσα σεζόν. Οι λεπτομέρειες εκείνες που μπορούν κάνουν τη διαφορά, αν προτιμάς...

Το φουλάρι

Αν θα έπρεπε να καταλήξουμε σε μια και μόνη από όλες αυτές τις τάσεις που χαρακτηρίζουν την τρέχουσα σεζόν στην αντρική μόδα, αυτή δεν είναι άλλη από εκείνη που θέλει τον λαιμό κάθε αρσενικού καλυμμένο ή, έστω, στο προσκήνιο. Ωστόσο, αν αυτό σου φέρνει στο μυαλό γραβάτες, παπιγιόν ή ακόμη και κασκόλ, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσεις και να αρχίσεις να σκέφτεσαι τον τεράστιο Νίκο Παπάζογλου ή, εναλλακτικά τους cowboys της Άγριας Δύσης.

Στην περίπτωση που δεν το «έπιασες» από τα συμφραζόμενα τότε, ναι, τα φουλάρια είναι το απόλυτο trend της εποχής που αξίζει να ανακαλύψεις και με το οποίο αξίζει να πειραματιστείς. Μοναδική προϋπόθεση; Το κομμάτι στο οποίο θα «ποντάρεις» να είναι σε ουδέτερη απόχρωση και με διακριτικά σχέδια.

Δες περισσότερα στο askmen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα