Follow us

11 πράγματα που πρέπει να ξεφορτωθείς άμεσα : Μήπως ήρθε η ώρα;

Το πρώτο βήμα για την φροντίδα του εαυτού σου είναι να βεβαιωθείς ότι ο προσωπικός σου χώρος είναι σε τάξη. 

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
11 πράγματα που πρέπει να ξεφορτωθείς άμεσα

Βλέποντας ένα ακατάστατο σπίτι, συχνά νιώθουμε ότι θέλουμε να ξεφύγουμε από αυτό παρά να μείνουμε μέσα και να το απολαύσουμε. Η ακαταστασία προκαλεί άγχος και αρνητικά συναισθήματα, τα οποία ενισχύονται από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Ευτυχώς, υπάρχουν κάποια εύκολα βήματα για να οργανώσεις τον χώρο σου και να απολαύσεις τις ευεργετικές ιδιότητες ενός τακτοποιημένου σπιτιού. Ξεκίνα να πετάς πράγματα!


Παλιά περιοδικά
Απαλλάξου από όλα τα παλιά περιοδικά που δεν πρόκειται να διαβάσεις ξανά. Βρες μέρη πού μπορούν να φανούν χρήσιμα, όπως κέντρα παιδικής φροντίδας, ιατρεία, βιβλιοθήκες και κέντρα ομορφιάς. Εάν υπάρχει ένα άρθρο που σε έχει αγγίξει, δεν έχεις παρά να το σκανάρεις και να το κρατήσεις ψηφιακά. Ή μπορείς να δημιουργήσεις έναν φάκελο αποκομμάτων από τα αγαπημένα σου άρθρα.


Αποδείξεις, λογαριασμούς και έγγραφα
Πέτα αποδείξεις για αγορές που δεν προγραμματίζεις να επιστρέψεις και αυτές που δεν χρησιμεύουν στον λογιστή σου. Το ίδιο ισχύει για λογαριασμούς και έγγραφα που έχει παρέλθει η ημερομηνία χρήσης τους. Αν πάλι, δεν είσαι σίγουρη για τη χρησιμότητά τους, μπορείς να τα σκανάρεις όλα και να δημιουργήσεις έναν φάκελο στον υπολογιστή σου.


Ρούχα
Εφάρμοσε τον κανόνα της διετίας - αν έχουν περάσει δύο χρόνια και δεν έχεις φορέσει κάποια ρούχα, πούλησέ τα σε κάποιο μαγαζί με second hand ή δώρισέ τα σε κάποιον που τα έχει ανάγκη.

Δες περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα