Follow us

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Κάθε Παρασκευή η Χρύσα Συκά μας ενημερώνει για τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας!

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Ζώδια

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται;

Κριός


Η πρόβλεψη της εβδομάδας 13/10 – 19/10
Θα χρειαστεί να διαχειριστείς μόνη τις δραστηριότητές σου αυτήν την εβδομάδα διότι αν κάποιος άλλος μπει στη μέση στις 15, θα νευριάσεις και θα θέλεις να τα τινάξεις όλα στον αέρα.


Ευτυχώς, ο Κρόνος θα μπορέσει να σε βοηθήσει να τα ελέγξεις όλα στις 16. Κάποια κοινά αγαθά να διαχειριστείς; Ο Ερμής θα διευκολύνει τις διαπραγματεύσεις σου από τις 17 αλλά η ανάγκη σου για ανεξαρτησία ή η ανυπομονησία σου μπορεί να σου παίξουν παιχνίδια αυτή τη μέρα και να γεννηθούν εντάσεις στις 19.
Ερωτικά, τα βλέπεις όλα μεγάλα στις 16, απόφυγε τις εκρήξεις στις 19

Ταύρος

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 13/10 – 19/10

Επωφελήσου τον ερχομό του πλανήτη σου στο αφιλοκερδές και συμβιβαστικό ζώδιο του Ζυγού στις 14 για να γίνεις χρήσιμη και να δημιουργήσεις μια ατμόσφαιρα αρμονική στην ομάδα της δουλειάς σου.

Νέες επαγγελματικές κατευθύνσεις μπορεί να πάρεις στις 16 και σημαντικές αλλαγές να αποφασίσεις στις 19.

Ερωτικά, η ρουτίνα είναι πραγματικά ανυπόφορη στις 15 και το να ονειρεύεσαι δεν είναι λύση. Κάνε υπομονή. Από τις 17, οι έρωτές σου θα γίνουν έντονοι και στις 18 κιόλας, όλα θα είναι χαρούμενα.

Δίδυμοι Η πρόβλεψη της εβδομάδας 13/10 – 19/10 Ο Ήλιος έδωσε πολύ λάμψη στους έρωτές σου αλλά ο ερχομός της Αφροδίτης στο λεπτό ζώδιο της προσφοράς, στο Ζυγό στις 14, θα εμπνεύσει μια νέα ορμή ρομαντισμού και χαράς. Η δημιουργικότητά σου θα τονωθεί. Οι σχέσεις σου με τα παιδιά σου θα βελτιωθούν και τα ροζ γυαλιά θα μείνουν καρφωμένα στην άκρη της μύτης σου. Ο Ερμής, από τις 17, θα σε βοηθήσει να οργανώσεις καλύτερα τον ελεύθερο χρόνο σου. Ένα συμβόλαιο μπορεί να υπογράψεις στις 18. Ένα σχέδιο απότομα μπορεί να αλλάξει στις 19.

Δες όλες τις προβλέψεις στο Missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα