Follow us

Fashion Trends: Τα πιο στιλάτα παντελόνια για όσους μετακινούνται με ποδήλατο

Ναι, το ποδήλατο αποτελεί με διαφορά το πιο ενδεδειγμένο μεταφορικό μέσο, ακόμα κι αν έχεις αυτοκίνητο στο πάρκινγκ σου.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Ποδήλατο

Τους λόγους, λίγο-πολύ τους φαντάζεσαι: πρόκειται για ένα μέσο μετακίνησης (αλλά και ψυχαγωγίας), με το οποίο οποίο μπορείς να φτάσεις γρήγορα στον προορισμό σου, κάνοντας παράλληλα και τη γυμναστική σου.

Το μόνο πρόβλημα; Αποτελεί κι ένα μέσο μετακίνησης το οποίο -όπως ακριβώς ισχύει και για τις μοτοσικλέτες- αφήνει εκτεθειμένο τον αναβάτη του στα καιρικά φαινόμενα αλλά και στις βουλές των απρόσεκτων οδηγών ογκοδέστερων οχημάτων.

Επιπλέον, αποτελεί κι ένα μέσο που περιορίζει σημαντικά τις ενδυματολογικές επιλογές εκείνου που το χρησιμοποιεί καθημερινά, με το πρόβλημα να εντοπίζεται κυρίως στο παντελόνι, το οποίο και θα πρέπει να συνδυάζει μια πλειάδα ετερόκλιτων χαρακτηριστικών. Ποια ακριβώς είναι αυτά τα χαρακτηριστικά; Για παράδειγμα, το παντελόνι αυτό θα πρέπει να έχει τη σωστή γραμμή, προκειμένου να αφήνει τον αναβάτη να κινεί με άνεση τα πόδια του. Ή να είναι καμωμένο από κάποιο ύφασμα που θα επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, απομακρύνοντας τον ιδρώτα και δείχνοντας παράλληλα στιλάτο και κομψό...

Ιδού λοιπόν μερικά παντελόνια που πληρούν αυτά τα κριτήρια -και με το παραπάνω...

Levi's Commuter 541

Fashion Trends

Λόγω της ιδιαίτερης γραμμής του το 541, ενδείκνυται για ανθρώπους με πιο «γεμάτα» μπούτια (βλέπε: ποδηλάτες). Επιπλέον, διαθέτει μερικά χαρακτηριστικά που θα εκτιμήσει ιδιαιτέρως κάθε φανατικός της ορθοπεταλιάς, όπως φερ' ειπείν ειδική θήκη-τσέπη (!) για το λουκέτο του ποδηλάτου αλλά και ψηλό καβάλο -γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μοστράρεις τον κ#λο σου στους περαστικούς όταν κάθεσαι στη σέλα.

Δες κι άλλες στυλάτες επιλογές στο Askmen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα