Follow us

Πώς θα μακρύνεις τα μαλλιά σου μέχρι τα Χριστούγεννα : Μικρά μυστικά τα μαλλιά σου

Οι τάσεις της σεζόν που διανύουμε στα αντρικά κουρέματα δεν περιλαμβάνουν τα μακριά μαλλιά, σίγουρα όμως είναι ένα look που σε κάποιους ταιριάζει γάντι και αναδεικνύει καλύτερα τα χαρακτηριστικά τους. Σκέψου τον Kurt Cobain ή τον Jared Leto και την εικόνα την έχεις.  

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Πώς θα μακρύνεις τα μαλλιά σου μέχρι τα Χριστούγεννα

Αν αποφάσισες, λοιπόν, να αφήσεις τα μαλλιά σου μακριά αλλά θες να το κάνεις όσο πιο γρήγορα γίνεται, θα πρέπει να προσπαθήσεις λιγάκι.

Γι' αυτό και σου συγκεντρώσαμε όλα αυτά τα μυστικά περιποίησης που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις γρηγορότερα στον στόχο σου. Ξέρεις, βέβαια, ότι θα χρειαστεί να περάσεις και από άσχημα στάδια όπως αυτό της χαίτης. Οπλίσου με υπομονή και ακολούθησε ευλαβικά τους παρακάτω κανόνες και σε λίγο καιρό θα μπορείς να υπερηφανεύεσαι για την ωραία σου κώμη.

Ένα απ' τα εμπόδια που συναντούν πολλοί άντρες είναι ότι φτάνουν σε κάποιο σημείο (όχι το επιθυμητό) που απλά δεν μακραίνει άλλο το μαλλί τους.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχεις κατά νου είναι ότι τα μαλλιά σου τρέφονται με αυτά που τρέφεσαι και εσύ. Τα κύτταρα των μαλλιών καλύπτονται από μια προστατευτική, λιπαρή μεμβράνη, κάτι που συντελεί στο να πάρουν μήκος. Όπως λέει και η διατροφολόγος Brooke Alpert «μπορείς να δεις πόσο υγιεινή διατροφή κάνει κάποιος παρατηρώντας τα μαλλιά του».

Δες περισσότερα στο askmen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα