Follow us

Barack Obama: Έκανε την καλύτερη έκπληξη στη Michelle!

Η Michelle και ο Barack Obama γιόρτασαν την 25η επέτειο του γάμου τους, με την πρώην Πρώτη Κυρία να κάνει μια πολύ γλυκιά ανάρτηση για τον σύζυγο της.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Μπαρακ Ομπάμα - Μισέλ Ομπάμα

Ωστόσο, ο πρώην Πρόεδρος έχει αποδείξει πως μπορεί να γίνει πολύ γλυκός, αλλά και απρόβλεπτός. Ο Barack έκανε έκπληξη στη σύζυγο του, ενώ εκείνη βρισκόταν στο Pennsylvania Conference for Women.

Ο πρώην Πρόεδρος εμφανίστηκε σε ένα βίντεο να μιλάει στη σύζυγο του. Στην αρχή ανέφερε πως: «Χρειαζόταν να διακόψω αυτό το πάρτι σήμερα επειδή είμαστε παντρεμένοι εδώ και 25 χρόνια. Το ότι με ανέχτηκες για 1/4 του αιώνα είναι μια καταπληκτική απόδειξη του πόσο υπέροχη, υπομονετική και άγιος άνθρωπος υπήρξες. Για μένα ήταν πολύ πιο εύκολο να το κάνω, επειδή όχι μόνο επειδή υπήρξες μια μοναδική σύντροφος, όχι μόνο υπήρξες μια υπέροχη φίλη, κάποια που πάντα μπορούσε να με κάνει να γελάω, κάποια που πάντα φρόντιζε να ακολουθώ αυτό που θεωρούσα σωστό, αλλά είσαι κι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για τις κόρες μας και ολόκληρη την κοινωνία».

Και συνέχισε: «Η δύναμή σου, η χάρη σου, η αποφασιστικότητά σου, η ειλικρίνειά σου και το γεγονός ότι μπορείς να έχεις όλα τα παραπάνω και να είσαι επιπλέον και πανέμορφη, είναι κάτι το εκπληκτικό. Δεν είναι παράξενο που όσοι αρχίζουν να σε γνωρίζουν σε ερωτεύονται, όπως συνέβη και μ’ εμένα. Ειλικρινά ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα ποτέ το ότι ήμουν τόσο επίμονος όταν σου ζήτησα να βγούμε ραντεβού»

«Οπότε δεν θέλω να διακόψω τη ροή από κάτι που οπωσδήποτε θα είναι μια συναρπαστική συζήτηση, αλλά υπέθεσα πως δε θα σε πείραζε να πεταχτώ για να σου πω πόσο πολύ σε αγαπώ και σε εκτιμώ», κατέληξε ο Barack Obama.

Δείτε το video στο Missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα