Σμαράγδα Καρύδη

Η Σμαράγδα Καρύδη επιστρέφει στον ρόλο της παρουσιάστριας αναλαμβάνοντας το νέο καθημερινό μουσικό τηλεπαιχνίδι του Alpha με τίτλο «Νότα Μία».

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, σε κάθε επεισόδιο τρεις διαγωνιζόμενοι δοκιμάζονται σε ρεφρέν και… νότες με σκοπός να βρουν τα τραγούδια και να κερδίσουν έως και 5.000 ευρώ!

Μάλιστα, ο πρωτότυπος τίτλος του παιχνιδιού είναι «Name that Tune» και ξεκίνησε το 1952, από το ραδιόφωνο του NBC. Μετά την επιτυχία του, τον επόμενο χρόνο, μεταφέρθηκε και στην τηλεόραση. Από τότε έως σήμερα, παίζεται σε πολλές χώρες παγκοσμίως, ενώ στο προσεχές μέλλον σχεδιάζεται να γίνει ακόμα και μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ.

Το «Νότα Μία» παίζεται σε πέντε γύρους: «Πες τον τίτλο», «Μια λέξη μόνο», «Kazoo», «Διαλέχτε», «Δικό σου». Στους τρεις πρώτους συμμετέχουν όλοι οι παίκτες και κερδίζουν όσους περισσότερους πόντους μπορούν. Στη συνέχεια, οι δύο καλύτεροι περνούν στους δύο επόμενους γύρους. Μόνο ένας φτάνει στον τελικό και διεκδικεί έως και 5.000 ευρώ.

Σμαράγδα Καρύδη Rnew (1)
Σμαράγδα Καρύδη Rnew (2)
Σμαράγδα Καρύδη (1)