Follow us

Viral: Η ιδιαίτερη φωτογράφιση ενός ερωτευμένου ζευγαριού!

Τι συμβαίνει όταν ένα ζευγάρι αποφασίζει να κάνει μια φωτογράφιση, αλλά αυτές οι φωτογραφίες επιφέρουν τόσο αρνητικά σχόλια, όσο και μια απόλυση;

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Ζευγάρι

Αυτό συνέβη στη Stephanie και στον αρραβωνιαστικός της, Arryn, όταν αποφάσισαν να φωτογραφηθούν μαζί για να στείλουν ένα δυνατό μήνυμα για το body positivity και την αγάπη για το σώμα μας.

Η φωτογράφιση όπως ήταν αναμενόμενο έγινε viral και μπορεί να συγκέντρωσε αρκετά θετικά σχόλια, ωστόσο έφερε και την απόλυση της Stephanie από τη δουλειά της.

Viral

Ο φωτογράφος τόνισε σε δηλώσεις του πως: «Ειλικρινά δεν έχω δει ανθρώπους περισσότερο ερωτευμένους. Ο τρόπος που την κοιτάζει σε αυτές τις φωτογραφίες, όλο αυτό που συνέβαινε μεταξύ τους. Της συμπεριφέρεται σαν να είναι το πιο ξεχωριστό πλάσμα στον κόσμο»

Η Stephanie δήλωσε πως «Δεν ανησυχούσα καθόλου για το πώς έδειχνα, απλώς κοιτούσα τον Arryn κι αυτό με έκανε να νιώθω σίγουρη. Με κοιτάζει όλη την ώρα αλλά το βλέμμα του στη φωτογράφιση, το ένιωθα πως είναι διαφορετικό επειδή μπορούσα να εστιάσω πάνω του»

Viral - εικόνα 2

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες στο Missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα