Follow us

5 απλές συνήθειες που σε κάνουν να δείχνεις πιο μεγάλη! : Και σίγουρα πρέπει να τις σταματήσεις!

Τρως υγιεινά, γυμνάζεσαι, προσέχεις το βάρος σου και αγοράζεις κάθε κρέμα που υπόσχεται να κάνει το πέρασμα του χρόνου να μην αφήνει σημάδια στο πρόσωπο και το σώμα σου. 

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
5 απλές συνήθειες που σε κάνουν να δείχνεις πιο μεγάλη!

Κι όμως υπάρχουν κάποια μικρά και φαινομενικά ασήμαντα πράγματα που κάνεις καθημερινά και κάνουν την εικόνα σου να "θαμπώνει"", σαν να είσαι μεγαλύτερη από την ηλικία σου (ή από την ηλικία που θέλεις να δείχνεις). Μάθε ποια είναι και σταμάτησέ τα όσο είναι ακόμα νωρίς!


Χρησιμοποιείς καθημερινά πιστολάκι
Γιατί σε κάνει να δείχνεις πιο μεγάλη: Όταν στεγνώνεις τα μαλλιά σου με συσκευές που παράγουν θερμότητα, όπως το πιστολάκι, το σίδερο ισιώματος ή το ψαλίδι για μπούκλες, η τρίχα αδυνατίζει και σπάει, κάνοντας τα μαλλιά σου να φαίνονται ταλαιπωρημένα κι εσένα μεγαλύτερη.


Η λύση: Εάν δεν μπορείς να αφήνεις τα μαλλιά σου να στεγνώνουν κάποιες μέρες φυσικά, ρύθμισε τη θερμοκρασία σε μια μέτρια σκάλα (όχι στην πιο υψηλή) και φρόντισε η άκρη από το πιστολάκι να είναι 15ω εκατοστά πιο μακριά από τα μαλλιά σου! Επίσης, μην ξεχνάς να απλώνεις πριν το στέγνωμα ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών.


Κάνεις έντονες εκφράσεις στο πρόσωπο όταν γυμνάζεσαι
Γιατί σε κάνει να δείχνεις πιο μεγάλη: Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν μπορεί να παραμείνει στη στάση "σανίδα" για περισσότερα από λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να αρχίσει να σφίγγεται και να κάνει γκριμάτσες πόνου, όμως από την άλλη όταν έχεις επενδύσει τόσα ευρώ σε κρέμες ματιών είναι κρίμα να βλέπεις τη δράση τους να ακυρώνεται από την καθημερινή σου άσκηση! Επειδή η επιδερμίδα των ματιών είναι εξαιρετικά λεπτή και εύθραυστη, αυτές οι επαναλαμβανόμενες κινήσεις (όπως και οι γκριμάτσες που κάνουμε όταν έχει έντονη ηλιοφάνεια), έχουν σαν αποτέλεσμα την εμφάνιση ρυτίδων!


Η λύση: Κάνε μερικές επαναλήψεις από τις πιο συνηθισμένες ασκήσεις που κάνεις κοιτάζοντας στον καθρέφτη το πρόσωπό σου. Εάν διαπιστώσεις ότι κάνεις έντονες συσπάσεις, προσπάθησε να επικεντρωθείς στην αναπνοή σου μέχρι να δεις τους μυς του προσώπου να χαλαρώνουν.

Διάβασε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα