Θα το βρεις ανοιχτό από τις 8 το πρωί για καφέ, φρέσκους χυμούς και πρωινά και μέχρι τις 6 το απόγευμα μπορείς να δοκιμάσεις σαλάτες, ορεκτικά και πιάτα εμπνευσμένα από την παράδοση σε μοντέρνα εκτέλεση. Το μαγαζί δίνει έμφαση στα ελληνικά προϊόντα, και οι προτάσεις φέρουν την υπογραφή του food blogger Γαβριήλ Νικολαϊδη (CoolArtisan).
Ανήσυχο πνεύμα, τελειομανής και με μία αγάπη στην παράδοση, ο Γαβριήλ στηρίζεται σε συνταγές και προϊόντα της Ελλάδας με τη δική του ιδιαίτερη ματιά, προτείνοντας έτσι πιάτα νόστιμα και θρεπτικά με ποιοτικές πρώτες ύλες. Στα Πρωινά υπάρχει η πρόταση του Μανιάτικου με λαλαγγίδες, μέλι, φέτα, γραβιέρα, μικρή σαλάτα με μαρμελάδα σύκου σε ψωμί αλλά και οι Αλμυρές τηγανίτες από πατάτα Νάξου με ψητό ταλαγάνι, τηγανητό αυγό και μέλι από ρείκι - εξίσου αγαπημένες και οι δύο. Θα βρεις καθημερινά τάρτες με ποικιλία λαχανικών, καθώς επίσης και ενδιαφέρουσες προτάσεις σε σάντουιτς με πολλά, διαφορετικά είδη από ψωμί, όπως καμπαγιού λευκή με χούμους, λουκάνικο πράσου σε ροδέλες, λιαστή τομάτα και φέτα, μικρασιάτικο κουλούρι με κρέμα τυριών, αυγό τηγανητό και καπνιστό μπούτι αλλά και μία veggie πρόταση με ψωμί από καλαμπόκι με ταλαγάνι, μαρμελάδα τομάτας και φύλλα βασιλικού.
Δες περισσότερα στο madamefigaro.gr