10 μυστικά που δεν θα σου πει ποτέ ένας σερβιτόρος

Μη φανταστείς πως στις κουζίνες των περισσοτέρων εστιατορίων συμβαίνουν τέρατα.

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII

Φαντάσου τα όμως για τις κουζίνες κάποιων. Ακόμη και στα εστιατόρια όπου οι κουζίνες τους είναι σε πλήρη θέα από τους πελάτες, μπορεί να συμβαίνουν πράγματα, όχι και τόσο αποδεκτά.

Ούτε υπάρχει κανόνας ότι όσο πιο ακριβό και φημισμένο είναι ένα εστιατόριο, τόσο λιγότερο κινδυνεύεις: έχουν καταγραφεί περιπτώσεις ομαδικής δηλητηρίασης ακόμη και σε τριάστερα μισελενικά εστιατόρια.

Ένας σερβιτόρος σαφώς και γνωρίζει τι συμβαίνει στην κουζίνα, όπως από ότι βγαίνει από αυτήν ζει κι έτσι σε πολλές περιπτώσεις επιλέγει το ψέμα ή τη μη αποκάλυψη της αλήθειας.

Δείτε την συνέχεια του άρθρου στο Askmen.gr