Follow us

Τελικά είναι ευλογία ή κατάρα το μεγάλο μέγεθος του πέους; : Μια μεγάλη κι άβολη αλήθεια για το να παραείσαι ανατομικά «προικισμένος».

«Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με τον καινούργιο μου σύντροφο, τον οποίο γνώρισα πριν τρεις βδομάδες περίπου, είναι σεξουαλικό και έχει να κάνει με το μέγεθος του πέους του. Το σεξ μαζί του είναι επώδυνο. Ενώ γενικά είναι ένας άνθρωπος που με ενδιαφέρει όχι μόνο εμφανισιακά αλλά και σωματικά, το ανατομικό πρόβλημα με έκανε να σκεφτώ ότι μάλλον δεν μπορούμε να συνεχίσουμε».

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Τελικά είναι ευλογία ή κατάρα το μεγάλο μέγεθος του πέους;

Το παραπάνω απόσπασμα είναι το παράπονο μίας αναγνώστριας, όπως το εξομολογήθηκε πρόσφατα σ' ένα γυναικείο site. Το πρόβλημά της εστιάζεται στο μέγεθος του πέους του νέου της συντρόφου, το οποίο- όχι δεν είναι μικρό- είναι πολύ μεγάλο κι εξαιτίας αυτού, τον χώρισε.

Περίπτωση η οποία επιβεβαιώνει τη ρήση «ουκ εν το πολλώ το ευ», η οποία ισχύει και στο συγκεκριμένο θέμα, όσο παράδοξο κι αν ακούγεται με όλα αυτά τα κλισέ που έχουν «ποτίσει» τα μυαλά μας, χρόνια τώρα.

Κοινώς, καμία γυναίκα (ή ok, σχεδόν καμία) δεν απολαμβάνει πραγματικά το σεξ με κάποιον που το μέγεθος του πέους του υπερβαίνει τα εσκαμμένα...

Όσο κι αν η αρρενωπότητα έχει συνδεθεί με τα μεγάλα «προσόντα», ένας άντρας με υπερμέγεθες μόριο τραβάει τα ζόρια του. Και κάπως έτσι, η ευλογία γίνεται κατάρα.

Διάβασε περισσότερα στο askmen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα