Follow us

Summer Must Haves | Διαλέξαμε τα fashion items που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου αυτό το καλοκαίρι

Όλα τα items που ξεχωρίσαμε και αγαπήσαμε από τη βόλτα μας στο The Mall Athens.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
shopping

Λίγες μέρες πριν το καλοκαίρι και λίγες εβδομάδες πριν τις πρώτες άδειες, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στις νέες κολεξιόν των brands και σε κάθε καλοκαιρινό fashion ή beauty item που χρειάζεται να προστεθεί στην ντουλάπα μας για το φετινό -και όχι μόνο- καλοκαίρι.

Μία βόλτα στο The Mall Athens θα σε βοηθήσει να βρεις γρήγορα και εύκολα οτιδήποτε χρειάζεται να προσθέσεις στη συλλογή σου με τα καλοκαιρινά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απευθυνθείς στους επαγγελματίες που θα σου δώσουν ακριβώς αυτό που ψάχνεις και που σου ταιριάζει.

Ξεκινώντας το shopping, μία στάση στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου και στο κατάστημα των Galerie de Beauté είναι απαραίτητη. Ο ήλιος του καλοκαιριού μάς ακολουθεί τόσο στο νησί όσο και στην πόλη, και έτσι ακριβώς πρέπει να κάνει και το αντηλιακό μας. Το "Sun Sport Invisible Face Gel SPF30" της Lancaster, αυτό το αόρατο και ανάλαφρο τζελ προσώπου που απορροφάται γρήγορα και αντέχει στο νερό και τον ιδρώτα είναι η δική μου επιλογή για φέτος αφού έχει αυτό ακριβώς που ζητάω, προστασία από τον ήλιο, ματ φινίρισμα και δεν αφήνει λευκά σημάδια.

Από τη βαλίτσα με τα απαραίτητα items του καλοκαιριού φυσικά και δεν μπορούν να λείπουν τα μαγιό. Στο κατάστημα Tezenis θα βρεις πολλά και διαφορετικά μαγιό, σε όλα τα στιλ και όλα τα μεγέθη. Εγώ είπα το μεγάλο "ναι” σε ένα animal print μπικίνι, το οποίο θα αναδείξει το μαύρισμά μου, ενώ θα δώσει μία statement νότα στις εξορμήσεις μου στην παραλία.

Φυσικά, από τα καταστήματα που επισκέφθηκα ήταν και ο παράδεισος της Sante όπου βρήκα πέδιλα και σανδάλια σε όλα τα χρώματα, με πολλά και διαφορετικά σχέδια, ιδανικά για να φορεθούν από το πρωί μέχρι και το βράδυ, σε επίσημες και ανεπίσημες εξόδους. Το ζευγάρι που ερωτεύτηκα ήταν τα πέδιλα με το χαμηλό τακούνι, το οποίο εκτός από άνετο και καθημερινό, ήταν και εξαιρετικά ελαφρύ.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr