Follow us

Aide-mémoire | Η καυστική Μπέττυ, ο "δικαστής" Μικρούτσικος και… το κουίζ που ρωτούν όλοι!

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος γράφει για το τηλεοπτικό τοπίο και όχι μόνο

Μπέττυ Mαγγίρα Rnew

*Aide-mémoire: συντομευμένο κείμενο που επιτρέπει σε κάποιον να έχει μια γενική εικόνα ορισμένων γνώσεων

Καλησπέρα, καλησπέρα!

Να αγιάσει το στόμα του Μικρούτσικου για το σχόλιό του σχετικά με την Άντζελα Δημητρίου! "Υπάρχει περίπτωση ένας γονιός να σκεφτεί ότι θα βγάλει στα περίπτερα και στα μανταλάκια τη σχέση του με το παιδί; Μωρέ και δικαστήριο αν πάει, θα πάει σιωπηλά. Την έχουμε φανφάρα αυτήν την ιστορία, κεντρικό εξώφυλλο ενός περιοδικού και κεντρικό θέμα των εκπομπών. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Όλοι ανέξοδα και αναίτια, σε παρένθεση γιατί υπάρχει πίκρα, ασχολούμαστε με αυτήν την ιστορία, με το μαγαζί, την κόρη, τον γαμπρό και με την Άντζελα. Θα τσακωθώ με τον γιο μου και θα το κάνω πρωτοσέλιδο;" είπε ο Ανδρέας κατά την επιστροφή του στης ΚατΚαιν και εδώ σηκώθηκαν οι τηλεθεατές και χειροκρότησαν. Στην τελική αν δεν σέβονται οι ίδιες την ιερή σχέση τους, ας τη σεβαστούν κάποιοι άνθρωποι που είμαι σίγουρος ότι κάπου αργότερα θα λένε πως αγαπούν και τη μία και την άλλη.

Διαβάστε Επίσης

Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, εγώ κρατάω πως η Άντζελα έκανε πρεμιέρα στο "Barbarella” και τα έδωσε όλα! Να πάει καλά το σχήμα, να είναι καλά και εκείνη και όσοι βρίσκονται γύρω της. Να μένουμε στα καλά των ζωών των διασήμων, όχι στα γκρίζα.

Διαβάστε Επίσης

Περαστικά να πούμε και στη Μαρινέλλα που είχε ένα μικρό ατύχημα και απουσίασε από το "ΝΟΧ” αυτή την εβδομάδα. Και αυτό είναι είδηση όχι μόνο για την υγεία της σπουδαίας ερμηνεύτριας, αλλά και επειδή το "ΝΟΧ” σπάει πόρτες με την ίδια και τη Μπέττυ Μαγγίρα να σαρώνουν επί σκηνής. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην πέρασε μια Τετάρτη από το "ΝΟΧ” και να μην είπε πως το θέαμα είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην αθηναϊκή νύχτα αυτό τον χειμώνα.

Επειδή αρχίσανε και της την πέφτουν βέβαια της Μαγγίρα για το πόσο "επιθετικά" gossip-άδικο είναι το "I love ΣουΚου", εγώ θα σας θυμίσω πως εξίσου ήταν και το "Ποιος είναι πρωινιάτικα" και έτσι επιβίωνε. Το πέρναγε κόσκινο το Survivor καθημερινά. Απλά η Μπέττυ εκ φύσεως έχει ένα class και ένα χιούμορ ώστε να το ισορροπεί, έτσι έχει δομηθεί και η ομάδα της. Ένα πρωινό κλασικότατο είναι, χωρίς κοινωνικά δράματα, αλλά με gossip και comedy.

Τι ωραίος και ιδιαίτερος τύπος ο Άγγελος Μπράτης. Χωρίς ίχνος κόμπλεξ στον δημόσιο λόγο, απαλλαγμένος από κάθε είδους ανάγκη για ύπαρξη μέσω ακτιβισμού ή όποιας άλλης ιδιότητας παίρνει ο καθένας μας. Μου αρέσουν πια οι άνθρωποι που δεν παίρνουν τη δημόσια εικόνα τους και τόσο σοβαρά. Μακάρι να το έκανα κι εγώ δηλαδή!

Διαβάστε Επίσης

Και για το GNTM είπε ακριβώς αυτό που αληθεύει, υπάρχουν φήμες -και διάθεση από τους πρώην συντελεστές- ώστε να επανέλθει. Αν αυτό συμβεί, θα το μάθουμε σύντομα γιατί αν περάσει ο Ιούλιος, κύκλος στο α' μισό δεν βγαίνει.

Εκεί που δεν το περιμένεις βέβαια σκάει και ένας Βασάλος και κάνει την πιο εύστοχη κριτική στον Λιάγκα. Ναι είναι εκνευριστικός, ως character στην τηλεόραση. Ναι είναι απόλυτα καυστικός και εκφράζει ακριβώς ό,τι σκέφτεται ο μέσος τηλεθεατής την ώρα που συζητιέται ένα θέμα της επικαιρότητας. Και να σκεφτεί κανείς πως ο Λιάγκας εκτός τηλεόρασης είναι τόσο πράος και διακριτικός, που οριακά δεν τον αναγνωρίζεις.

Πολύ χαίρομαι που για ακόμα μία φορά οι πληροφορίες που είχαμε πρώτοι, επιβεβαιώνονται. Σας είχα πει πως με το νέο έτος θα ανακοινωθεί η έλευση της σειράς "Ψυχοκόρες" στον "ελεύθερο" ΑΝΤ1 και μόλις στις 7 Φεβρουαρίου ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση.

Και δεν είναι είδηση ότι μια σειρά περνά από την πλατφόρμα στην ελεύθερη συχνότητα, αλλά ότι "ξηλώνεται" σιγά σιγά αυτό που οδήγησε την prime time σε όχι και τόσο ευχάριστα μονοπάτια. Νομίζω πως μιλάμε για κούρσα διαδοχής, μιας και καμιά 20αριά επεισόδια έμειναν για να ολοκληρωθεί η "Μάγισσα".

Διαβάστε Επίσης

Y.Γ. Για να μη λέω ονόματα πουθενά για μια είδηση, υπάρχει λόγος. Όταν μιλάμε για διάσημα ζευγάρια, ας είμαστε διακριτικοί. Ούτως ή άλλως όταν ανακοινωθεί, θα συζητιέται από συνέντευξη σε συνέντευξη. Γιατί βιάζεστε;

Αντωνάτος - Υπογραφή

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

http://instagram.com/sirconstantino
https://www.facebook.com/constantinos.antonatos
https://twitter.com/SirConstantino

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα