Follow us

Φαίη Σκορδα και Γιώργος Λιάγκας έτοιμοι για το νέο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 - Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν & ποιοι έρχονται

Όλες οι αλλαγές στο ανανεωμένο "Πρωινό" του ΑΝΤ1, λίγο πριν την έναρξη της πιο απαιτητικής σεζόν

Γιώργος Λιάγκας & Φαίη Σκορδά Το Πρωινό

Την ανανεωμένη εκδοχή του "Πρωινού” του ΑΝΤ1 σχεδιάζουν από κοινού πλέον η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας. Βασική πρόθεση του διάσημου τηλεοπτικού ζευγαριού είναι μια ριζικά ανανεωμένη εκπομπή, που θα διατηρεί τη δομή και τον χαρακτήρα της, εισάγοντας και τα νέα δεδομένα που απαιτεί η εποχή.

Οι αποχωρησαντες & οσοι παραμενουν

Από την ομάδα της εκπομπής υπάρχουν αρκετές αποχωρήσεις, αρχής γενομένης από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, που πλέον θα βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA, αλλά και από τη Νάνσυ Παραδεισανού, που όλα δείχνουν ότι εντάσσεται στο δυναμικό του OPEN. Εκτός εκπομπής βρίσκεται και ο Αλέξης Μίχας, που οδεύει προς το στρατόπεδο του MEGA, αλλά και η δημοσιογράφος Μαρία Κοκκολάκη, που βρήκε τηλεοπτική στέγη στο νέο πρωινό του STAR.

Στις θέσεις τους παραμένουν ο Τάσος Τεργιάκης, που φαίνεται πως βρήκε μία τηλεοπτική στέγη που του ταίριαξε μετά την περυσινή περιπέτεια στον Alpha, αλλά και ο Βαγγέλης Περρής που συνεχίζει την επιτυχημένη συμμετοχή του στο "Πρωινό”. Όλα δείχνουν -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- πως στην κουζίνα της εκπομπής παραμένει και ο Πέτρος Συρίγος, παρόλο που αρχικά κανείς δεν επιβεβαίωνε την παραμονή του στο δυναμικό της εκπομπής. Και φέτος η αρχισυνταξία της εκπομπής ανήκει στη Χρύσα Ζωρκάδη, ενώ στο πλευρό της βρίσκεται και ο Νίκος Παρτσώλης που εδώ και χρόνια στηρίζει τη Φαίη Σκορδά πίσω από τις κάμερες στο "Πρωινό”.

Οι νεες αφίξεις

Οι προσθήκες μέχρι στιγμής αφορούν τη Φωτεινή Πετρογιάννη, που ενώνει ξανά τις δυνάμεις της με τον Γιώργο Λιάγκα, λίγα χρόνια μετά τη ραδιοφωνική τους σύμπραξη, ενώ στο δυναμικό της εκπομπής εντάσσονται οι ρεπόρτερ Ισίδωρος Φύκαρης (από τη "Φωλιά των ΚούΚου”) και Θάνος Βάγιος (που βλέπαμε στο "Καλύτερα δε γίνεται”). Αναβάθμιση όμως έρχεται και για τη Μαίρη Αρώνη που πλέον θα διατηρεί τη θέση της υπεύθυνης καλεσμένων, αφήνοντας κατά μέρους τα ρεπορτάζ εκτός πλατό. Στο πάνελ της εκπομπής όλα δείχνουν πως θα βρεθεί και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, αντικαθιστώντας τον "πρώην μισθοφόρο”, στον σχολιασμό του Survivor – ενδεχομένως και άλλων reality.

Το μεγαλο deal με τη Λίτσα Πατερα

Στη θέση της φυσικά παραμένει και η Λίτσα Πατέρα. Η διάσημη αστρολόγος που για τρεις περίπου δεκαετίες πρωταγωνιστεί στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 φέρνοντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης μπορεί να δέχθηκε στενό μαρκάρισμα από την Ελένη Μενεγάκη και τον όμιλο του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά τελικά φαίνεται πως προτίμησε να παραμένει στον ΑΝΤ1. Άλλωστε, η Λίτσα Πατέρα δεν έκρυψε στιγμή πως είναι "στρατιώτης” του ΑΝΤ1, βάζοντας πάνω από τις επαγγελματικές προτάσεις την προσωπική σχέση που έχει με την οικογένεια Κυριακού.

Η αναζητηση για τη θεση του Δημητρη Ουγγαρεζου

Το μεγάλο ερωτηματικό πάντως αφορά το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Διαχρονικά ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά είχαν στο πλευρό τους έναν άνθρωπο με χαρακτηριστικό χιούμορ αλλά και έντονο σχόλιο, που αποτελούσε πάντα τον τρίτο πόλο που έδινε άλλη πνοή στην ομάδα της εκπομπής. Μέχρι στιγμής αυτός ο άνθρωπος δεν έχει βρεθεί και ορισμένες πλευρές αφήνουν να εννοηθεί ότι μπορεί και να μην αντικατασταθεί το συγκεκριμένο πρόσωπο, αν δεν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος για τη θέση αυτή.

Οι αλλαγες στο περιεχομενο

Αναφορικά με το περιεχόμενο της εκπομπής, πάντως, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά φιλοδοξούν να βγάλουν στον αέρα το συντομότερο δυνατόν ένα ανανεωμένο "Πρωινό” που θα έχει γρήγορα αντανακλαστικά απέναντι στον καταιγισμό ειδήσεων της καθημερινότητας, με τις κάμερες του όχι απαραίτητα στραμμένο στον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά όπου υπάρχει είδηση. Άλλωστε, σκοπός φαίνεται πως είναι η ανανέωση της σχέσης εμπιστοσύνης με τους τηλεθεατές, που για σχεδόν μία δεκαετία εμπιστεύονται αυτά τα δύο πρόσωπα για την καθημερινή τους ψυχαγωγία και ενημέρωση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα