Follow us

Aide-mémoire #1 | Η MEGA Μελέτη, η Καγιά σε νέες περιπέτειες & η αλύγιστη Τατιάνα

O Κωνσταντίνος Αντωνάτος συγκεντρώνει όσα είπε, σχολίασε και τελικά αποφάσισε να γράψει.

Κωνσταντίνος Αντωνάτος
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ
Ελεονώρα Μελέτη, Τατιάνα Στεφανίδου, Βίκυ Καγιά

* Aide-mémoire: συντομευμένο κείμενο που επιτρέπει σε κάποιον να έχει μια γενική εικόνα ορισμένων γνώσεων

- Τι ωραίο πράγμα να δουλεύεις ακούγοντας ωραία τηλεόραση. Ναι, καλά διάβασες, αγαπητέ. Την τηλεόραση πολλές φορές αρκεί να την ακούς. Όπως αυτό το βράδυ που ακούω τον μέγα ΛεΠα στο "Σπίτι με το MEGA" να βάζει τα γυαλιά στα διάφορα φυντάνια που μας... "λιβανίζουν" πως ξεχνάμε την καλλιτεχνική τους ιδιότητα ενώ ακόμα δεν έχουν κατακτήσει ούτε νότα.

- Δεν πιστεύατε που σας έλεγα ότι θα έχουμε εκπλήξεις στο GNTM και ότι αποχωρεί η μάστερ Βίκυ Καγιά. Πρόβλημά σας. Η ΚατΚαιν το μουρμούρισε στην εκπομπή, εγώ το είπα ευθαρσώς μετά και λίγες ώρες αργότερα το ίδιο το STAR. Αυτά είναι νέα! Γιατί και οι πετυχημένοι, όπως είναι η Καγιά και το GNTM, θέλουν ανανέωση κυρίως για να επιβιώσουν σε ένα σύστημα που σκοτώνει ό,τι συνέβη ένα τέταρτο πίσω από αυτό που ζούμε τώρα. Καλή αρχή στο Dancing With The Stars που περιμένω πώς και πώς από το STAR, που αν μη τι άλλο έχει τόσο ωραία αισθητική σε κάθε του πρόγραμμα στην prime time -και όχι μόνο.

- Ωραία νέα είχαμε, όσο η είδηση πως η Ελεονώρα Μελέτη βλέπει προς Συγγρού μεριά. By the way, περαστικά σου Ελεονώρα και σιδερένια. Πάντως, πιθανή έλευση της NonoraM στο Μεγάλο Κανάλι θα είναι μια εξαιρετική κίνηση για ένα ωραίο πρόγραμμα - γέφυρα ανάμεσα στην ενημέρωση και στον τυφώνα Ελένη Μενεγάκη που πρέπει να επανέλθει για να δουμε επιτέλους καλή καθημερινή τηλεόραση. Καλός ο ερασιτεχνισμός, αλλά καλύτερος ο βετεράνος - γνώμη μου.

- Τώρα που είπα καθημερινό, μα ποιος πίστεψε ποτέ ότι η Φαίη Σκορδά μπορεί να μετακινηθεί την παρούσα χρονική στιγμή από το "Πρωινό"; Να γράφουμε φήμες αλλά τουλάχιστον να στέκουν ρε παιδιά. Και άντε πες βγάζεις του χρόνου τη Φαίη, βγάζεις και τον Γιώργο Λιάγκα - που δεν έχει προλάβει να βάλει καν τα δυνατά του στην πρωινή ζώνη - για να βάλεις ποιον; Μην ακούω για άλλα τηλεοπτικά ζευγάρια, ειδικά χωρίς πείρα στα ζώντανα. Τι λέμε τώρα; Καλά κάνουν και παραμένουν όπως μαθαίνω στη θέση τους, γιατί τουλάχιστον ξέρουν αυτό που κάνουν καλά.

- Ένα μεγάλο χειροκρότημα στη Ζήνα Κουτσελίνη και το STAR για την εβδομάδα που πέρασε. Δεν είναι τα 40άρια που χτύπησε, δεν είναι το τηλεοπτικό προϊόν -που ορισμένες στιγμές ομολογώ ήταν ακραίο- αλλά οι 155 χιλιάδες ευρώ που συγκέντρωσε στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ για το "Χαμόγελο του Παιδιού". Η τρανή απόδειξη πως η απλή τηλεόραση μπορεί να χρησιμοποιήσει τη δύναμή της για καλό.

- Κι ας μας τα χαλάει πού και πού με την αυτοαναφορικότητά της. Τι να την κάνουμε; Η τηλεόραση δεν είναι τυχαία γένους θηλυκού. Την αγαπάμε και την τηλεόραση και τα πρόσωπά της. Να το θυμάστε όσοι με διαβάζετε. Και ας μας λέει κατά καιρούς υπερβολικούς, αγράμματους ή εκμεταλευτές με τίτλους που μας βολεύουν. Κατά βάθος ξέρετε πως οι τίτλοι ορισμένων λένε μόνο την αλήθεια, είτε αρέσει είτε δεν αρέσει.

- Είπα δεν μας αρέσει και θυμήθηκα τον Τριαντάφυλλο. Τι κακό κι αυτό με το φετινό Survivor; Φτάνει να βλέπεις ένα επεισόδιο και να αναθεματίζεις την ώρα και τη στιγμή που πήγαν σε συμβούλιο. Τι γρίνια και κακό είναι αυτό; Θα μου πεις ότι η μανούρα φέρνει τηλεθέαση. Τι να το κάνω, αγαπητέ; Ντάνος δεν γίνεσαι ούτε με ευχέλαιο.

- Προτιμώ να βλέπω μετά το House of Fame που μπορεί να θυμίζει καράβι ακυβέρνητο αλλά τουλάχιστον έχει λιγότερο εθισμένους για δημοσιότητα παίκτες. Και το βλέπω, μετά το Survivor, εκεί στο τρίτο ξημέρωμα που χτυπάει 20άρια και μπράβο του. Για το LIVE βέβαια ούτε λόγος. Τέτοια παραφωνία είχε να παίξει σε prime time χρόνια. Ευτυχώς είναι εκεί ο Φοίβος που παίζει να είναι ο πιο WTF κριτής που είδαμε ποτέ - μαγκιά του!

- Μαγκιά βέβαια και αυτή της ΚατΚαιν να εξασφαλίσει τον Αντρέα Μικρούτσικο στο πάνελ! Ποιος να μας το έλεγε βέβαια πως ο Αντρέας Μικρούτσικος θα έκανε πάνελ στην Κατερίνα Καινούργιου... Ούτε η ίδια δεν το είχε δει σε όνειρο στα 16 της, αλλά μπράβο της. Αφού μπορεί! Αλί από όσους δεν μπορούν, που έλεγε και ο Ατσούν. Τώρα αν κάνει καλό στον ίδιο, ένας Θεός ξέρει. Όσα δεν είπε στο Big Brother μάλλον αποφάσισε να τα πει στο "Ευτυχείτε" μέχρι να επιστρέψει στα λημέρια του Fame Story και να σολάρει. Ρετρολαγνία, αλλά είδαμε και από τους νεοτερισμούς.

- Αλήθεια πού είναι οι σύγχρονοι "Χιούστον"; Σας τα έλεγα πως η τηλεόραση αποβάλει οτιδήποτε θυμίζει YouTube; Και μη μου πείτε ότι ο Τσουβέλας κάνει επιτυχία. Την κάνει γιατί δεν θυμίζει YouTube στο κάτω κάτω.

- Τελευταία βλέπω συχνά πυκνά και την Τατιάνα Στεφανίδου, κι ας της την πέφτουν με την πρώτη ευκαιρία από παντού στο διαδίκτυο. Είδες να ιδρώνει το αυτί της; Όχι. Τι σας έχει κάνει ρε παιδιά η Τάτι; Σκυλί του -τηλεοπτικού- πολέμου από τα λίγα, δεν χαμπάριαζε και τον έκανε τρένο τον δικηγόρο της κυρίας από τον Εύοσμο που τα έβαλε με τα σελφ τεστ. Βαπόρι τον έκανε, δεν έλεγε κι αυτός να της απαντήσει την ερώτηση να ησυχάσουμε. Το βαπόρι όμως είναι εξαιρετικό όχημα για έμπειρη καπετάνισσα. Σας βγάζω το καπέλο αγαπητή Τατιάνα.

- Αυτά για πρώτη γνωριμία, την επόμενη Κυριακή πάλι. Καιρό είχαμε. Παλιά είχαμε δεκάδες, αλλά η ιστορία συνεχίζεται αλλιώς. Να μαθαίνουμε από την εμπειρία μας, να εξελίσσουμε αυτό που κάνουμε όπως κρίνει ο καθένας μας καλύτερα. Καλή εβδομάδα να έχουμε και τα βαρύγδουπα αποκλειστικά βρείτε τα αλλού.

Aide-mémoire #1 | Η MEGA Μελέτη, η Καγιά σε νέες περιπέτειες & η αλύγιστη Τατιάνα

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος στα social media:

https://www.facebook.com/constantinos.antonatos

http://instagram.com/sirconstantino

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα