Ο Άγγελος Μπράτης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" και μίλησε για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή του μετά τη συμμετοχή του στο GNTM αλλά και το αν έχουν γίνει συζητήσεις για νέο κύκλο του reality μοντέλων.
Το GNTM στη ζωή του
Ο γνωστός σχεδιαστής ανέφερε ότι "Νομίζω ότι πέτυχα πολλά από τα όνειρά μου Να δουλέψω πολύ, να μάθω πράγματα για τη δουλειά μου, να συνεργαστώ με αξιόλογους ανθρώπους και να ζήσω πολλά χρόνια στο εξωτερικό, που το έκανα. Η τηλεόραση με έφερε πίσω στην πόλη μου, γιατί ζούσα στην Αγγλία όταν με έφερε το GNTM πίσω. Δεν το είχα στα πλάνα μου αλλά προέκυψε"
Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως "Η παρουσία μου στο GNTM μου έδωσε αναγνωρισιμότητα στη χώρα μου, στο κοινό που υπάρχει εδώ. Με βοήθησε πάρα πολύ. Σίγουρα έχω μετανιώσει για πράγματα που έχω πει. Έχω πει πράγματα πιο έντονα και τα έχω πει με τέτοιο τρόπο και χιούμορ που πέρασαν έτσι. Έχω πει και άλλα με το σοβαρό ύφος που έχω και δεν ήταν τίποτα αλλά έγινε χαμός. Αυτή είναι και η νέα εποχή, που όλοι κάθονται και παρατηρούν από το σαλόνι τους, κρίνουν και νομίζουν ότι σε ξέρουν".
Ο τελευταίος κύκλος και η αναμονή για τον νέο
Επιπλέον, ο Άγγελος Μπράτης υπογράμμισε ότι "Η τελευταία σεζόν του GNTM ήταν αναπάντεχα ωραία και εύκολη σε σχέση με τις προηγούμενες. Πιστεύω ότι η ευκαιρία έχει να κάνει με το μέσο. Αυτό που λέω πάντα στα παιδιά είναι: Χρησιμοποιήστε το! Τον εαυτό σου, τις δυνατότητές σου και μετά άρχισε να δουλεύεις".
"Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα γίνει νέος κύκλος GNTM. Από εμπειρία θα σου πω, ότι κάπου στον Μάιο μαθαίνουμε οι παρουσιαστές αν θα γίνει GNTM. Το όνομα της Μπέττυς Μαγγίρα δεν ακούστηκε τυχαία, είχε έρθει στο GNTM. Εγώ τη γνώρισα πρώτη φορά και εντυπωσιάστηκα. Απίστευτα φυσικό ταλέντο, τρομερό χιούμορ, ετοιμόλογη" είπε καταληκτικά.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr