Follow us

Aide-mémoire | Η Καινούργιου σολάρει & η τηλεοπτική αγορά φλέγεται

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος γράφει για το τηλεοπτικό τοπίο και όχι μόνο

Κατερίνα Καινούργιου

*Aide-mémoire: συντομευμένο κείμενο που επιτρέπει σε κάποιον να έχει μια γενική εικόνα ορισμένων γνώσεων

Καλησπέρα, καλησπέρα!

Κρατάτε γερά μιας και...

Διαβάστε Επίσης

...πέρασε μια Δευτέρα που ο Γιώργος Λιάγκας δεν κούνησε το δάχτυλο σε ρεπορτάζ που δεν του απευθύνθηκε στιγμή, δεδομένου πως είναι η μόνη αρχή έγκρισης τηλεοπτικού ρεπορτάζ.

...η Κατερίνα Καινούργιου προκρίνεται ως το απόλυτο παγοθραυστικό τηλεοπτικής άβολης ερώτησης, δεδομένου πως σε ένα on ρωτήθηκε για προσβλητικές δηλώσεις, πρώην συνεργάτες, πρώην σχέσεις που τη θέλουν ακόμα, τηλεοπτικούς αντιπάλους με τους οποίους δεν καλημερίζεται και φήμες για το τηλεοπτικό της μέλλον και δεν έριξε ούτε ένα καντήλι, δεδομένου πως εδώ το 'χε το "άλλη μια ερώτηση να μου κάνεις θα σε εξουδετερώσω με ένα μου βλέμμα".

Διαβάστε Επίσης

...η Φαίη Σκορδά μπορεί να εκνευρίζεται όταν μιλάνε για το δικό της τηλεοπτικό μέλλον άλλοι, αλλά μια χαρά απαντά στους δημοσιογράφους συνεχίζοντας τις φήμες για άλλες δυο βδομάδες ακόμα, δεδομένου πως μπορούσε απλά να προσπεράσει τις ερωτήσεις όπως τόσες άλλες φορές. Πάντα θα θαυμάζω αυτό τόσο πονηρό επαγγελματικά μυαλό , κρυμμένο πίσω από τόσο νάζι, αυτοσαρκασμό και τεχνητή αίσθηση χαλαρής διαχείριση φημών και σεναρίων.

Διαβάστε Επίσης

...υπάρχουν και ωραία τηλεοπτικά ρεπορτάζ βέβαια, όπως αυτό που θέλει την Ελιάνα Χρυσικοπούλου να συνεχίζει την πορεία της στο #Kalytera και στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού. Όχι που είναι η συμπάθειά μου, αλλά μακάρι η κρούση να γίνει πρόταση και η συζήτηση να φτάσει σε συμφωνία.

...ο Νίκος Μαστοράκης είπε ευθέως αυτό που δεν θέλει να ακούσει ο ΑΝΤ1 για την Ελένη Μενεγάκη, πως θα έπρεπε να κάνει τα πάντα να την εντάξει στο δυναμικό του και να "κουμπώσει" το απόλυτο τηλεοπτικό του παιδί με το σημερινό του brand που όντως δεν έχει γυναίκα πρώτο όνομα.

...η ίδια η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται να μην ασχολείται με τίποτα που δεν της κάνει γούστο. Απαντάει και ένα "είναι και αυτό μια ιδέα" να κάνει την εκπομπή απ' το σπίτι της για να μας γλεντάει. Ειδικά αν ο κήπος της κοστίζει λίγο περισσότερο από το πιο ακριβοπληρωμένο πλατό της ελληνικής τηλεόρασης.

...οι αυλικοί έχουν βγει στην πιάτσα και καθαρίζουν για τους εντολείς τους. Σκέψου μόνο ο εντολέας να πάει κάπου και να μην του βγαίνουν τα κουκιά να πάρει τον αυλικό στη μεταγγραφική του βαλίτσα, εκεί να δω γλέντια.

Διαβάστε Επίσης

...είχε πραγματικά πλάκα η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου στην ομολογουμένως iconic αντίδραση του Πέτρου Τατσόπουλου στον αέρα της "Super Katerina”. Όχι ότι συμφωνώ μαζί του, αλλά ήθελα να γίνει μόνο και μόνο για την εμβρόντητη ΚατΚαιν να μονολογεί Μικρο-μικρούτσικοι υπάρχουν πολλοί, Αντρέας μόνο ένας βέβαια. Το σωστό να λέγεται.

...ο Άρης Καβατζίκης έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο για την ομολογουμένως περίεργη εικόνα του Στέφανου Κασσελάκη να μιλάει στον Fipsterr. Αν φτάσαμε ένας πολιτικός αρχηγός να αλιεύει δημοτικότητα και ψήφους με τέτοιους τρόπος, ζήτω που καήκαμε.

...οι κατ' εξοχήν ηγέτες των μονοψήφιων στην τηλεόραση τελικά έφτασαν να ζητώνται ως άλογα κούρσας για τη νέα σεζόν, δεδομένου ότι και αυτοί που έκαναν διψήφια και λέγαμε "μπράβο αντοχές" τελικά ψάχνουν νέα στέγη.

Διαβάστε Επίσης

...ό,τι και αν λένε διάφοροι, ό,τι και αν έχουν σούρει άλλοι τόσοι, το "J2US" έχει και υπέροχες στιγμές, όπως η πρόταση γάμου του Γιάννη Σεβδικαλή προς τη Σοφία Κουρτίδου. Άσε που άκουσα και μια από τις πιο ρομαντικές φράσεις του κόσμου όλου, το "είσαι το αγαπημένο μου οτιδήποτε". Ναι ΟΚ συγκινήθηκα κι εγώ όπως η Βανδή και η Σταυροπούλου.

Διαβάστε Επίσης

...μπορεί να μη συμφωνώ με την αποχώρηση της Μαρίας Αναστασοπούλου από το "Καλημέρα Ελλάδα" γιατί για αυτήν το έβλεπα, αλλά αν ισχύουν τα δημοσιεύματα, μακάρι να αναδειχθεί εν μέσω αυτής της συγκυρίας περισσότερο ο Γιώργος Γρηγοριάδης που ήταν πάντα άψογος στη δουλειά του και "στρατιώτης" της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του ΑΝΤ1.

...βλέποντας τυχαία ACTION 24 κατάλαβα πόσο ευχάριστες κουβέντες κάνει ο Ζήσης Ρούμπος με τους καλεσμένους του στο "Γκαράζ". Τώρα το γράφω γιατί η συζήτηση με τον Χάρη Ρώμα ήταν πραγματικά fun, ενώ θυμάμαι λίγο παλιότερα είχε υποδεχθεί με πολύ ωραίο τρόπο και την Αφροδίτη Χατζηκωνσταντή, που είχε τύχει επίσης να δω το επεισόδιο. Μεγάλο ατού ο σεβασμός στον προσκεκλημένο.

...οι εκπομπές θα μας βγάλουν την πίστη μέχρι να δεήσει η Ζήνα Κουτσελίνη να υπογράψει με το Star για τη νέα σεζόν. Γιατί αν και εκείνη δεν υπογράψει, οδηγούμαστε σε μια σχεδόν "διαλυμένη" τηλεοπτική αγορά που σίγουρα θα κρύβει και βεβιασμένες κινήσεις ακραίου ανταγωνισμού που θα αδικήσουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Διαβάστε Επίσης

...όλα γίνονται στην ελληνική τηλεόραση. Για παράδειγμα, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θέμης Μάλλης έβαλαν στην άκρη όσα ειπώθηκαν -ποτέ ευθέως από τους ίδιους- για το αλήστου μνήμης τέλος της συνεργασίας τους (και της φιλίας τους) και φωτογραφήθηκαν ομού ενθυμούμενοι τις υπέροχες μέρες της "Πρωινής Μελέτης" του Star που κακά τα ψέματα δημιούργησε το μοντέλο της Ψυχαγωγίας στη ζώνη πριν τις 10 το πρωί.

Αντωνάτος - Υπογραφή

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

http://instagram.com/sirconstantino
https://www.facebook.com/constantinos.antonatos
https://twitter.com/SirConstantino

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα