Follow us

Και η "Ζωή" με τη Μαρία Καβογιάννη στον ελεύθερο ΑΝΤ1

Πότε θα κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η σειρά "Ζωή" του ΑΝΤ1+;

Μαρία Καβογιάννη

Την περασμένη σεζόν ήταν μία από τις πλέον πολυσυζητημένες παραγωγές του ΑΝΤ1+ και όχι άδικα. Η "Ζωή" με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Καβογιάννη έφτασε η ώρα να μεταδοθεί από την ελεύθερη συχνότητα του ΑΝΤ1 και να κριθεί επί... νέας βάσεως.

Η "ΖΩΗ" είναι μια μεταφυσική συναισθηματική κομεντί, μία mini σειρά με αυτοτελείς ιστορίες, που προβάλλει την αγάπη για τη ζωή. Πλαισιωμένη από ένα εντυπωσιακό all-star cast, σε κάθε επεισόδιο η Μαρία Καβογιάννη στον ρόλο της Ζωής αναλαμβάνει μια καινούργια αποστολή, που ανοίγει ένα νέο παράθυρο στον μικρόκοσμό της, ενώ ταυτόχρονα πραγματεύεται τη γυναικεία ενδυνάμωση, καθώς και ένα κοινωνικό ζήτημα που απασχολεί την ελληνική κοινωνία.

Διαβάστε Επίσης

Ποια είναι η Ζωή;

Η Ζωή κάνει δύο δουλειές για να τα βγάλει πέρα, ενώ ο άντρας και ο γιος της δεν συνεισφέρουν. Όταν μια μέρα τής πέφτει η γάστρα της πεθεράς της, κατά λάθος, στο κεφάλι, η Ζωή πεθαίνει και βιώνει μια μεταφυσική εμπειρία στο πέρασμα του άλλου κόσμου. Όταν οι γιατροί την επαναφέρουν στη ζωή, η Ζωή αρχίζει να συναντά πεθαμένους, που "έφυγαν" άδικα κι απότομα, και οι οποίοι της ζητούν κάθε φόρα να εκτελέσει μια μυστική τους αποστολή. Σε κάθε επεισόδιο η Ζωή αποκτά νέους στόχους και βρίσκει νόημα για να ζήσει πλέον χαρούμενη και να αποκτήσει άλλη οπτική απέναντι στη ζωή, ξαναβρίσκοντας το χαμένο της χαμόγελο.

Διαβάστε Επίσης

Η "ΖΩΗ" θα κάνει πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο στον ΑΝΤ1 την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 22:30 και θα μεταδίδεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στον ΑΝΤ1.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα