Follow us

Σε ποια θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2024;

Που θα βρίσκονται οι αντίπαλοι της Μαρίνας Σάττι;

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Μαρίνα Σάττι- Eurovision

Αμέσως μετά την πρόκριση των τελευταίων 10 χωρών στο μεγάλο τελικό, η Μαρίνα Σάττι και οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι που πήραν το "χρυσό" εισιτήριο κλήθηκαν να περάσουν από την κλήρωση που θα τους τοποθετούσε στο Α' ή στο Β΄ μισό του διαγωνιστικού μέρους της Eurovision.

Από την κλήρωση προέκυψε πως μόνο η Ελλάδα με το "Ζάρι" κληρώθηκαν στο Α΄ μισό του τελικού, ως σειρά εμφάνισης, με το πιο ενθαρρυντικό στοιχείο αυτής της επιλογής είναι ότι δε θα ανοίξει το διαγωνιστικό μέρος αφού αυτό το έχει ήδη αναλάβει η Σουηδία, ως οικοδέσποινα χώρα.

Παράλληλα η Αυστρία και η Νορβηγία κληρώθηκαν στο Β' μισό του μεγάλου τελικού ενώ Λεττονία, Ολλανδία, Ισραήλ, Εσθονία, Ελβετία, Γεωργία και Αρμενία, τράβηξαν το χαρτί που έγραφε "Producer's Choice". Αυτό σημαίνει ότι η παραγωγή θα επιλέξει τη σειρά εμφάνισης για τις συγκεκριμένες χώρες, ώστε η ροή του σόου να έχει μεγαλύτερο τηλεοπτικό ενδιαφέρον.

Με την ολοκλήρωση και αυτής της κλήρωσης, προκύπτει ότι από τις 26 χώρες, σίγουρα, θα εμφανιστούν στο Α' μισό η Ελλάδα, η Σουηδία, η Λιθουανία, η Ιρλανδία, το Λουξεμβούργο, η Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Στο Β' μισό θα δούμε την Κύπρο, τη Σλοβενία, τη Φινλανδία, την Αυστρία, τη Νορβηγία και τη Γαλλία ενώ στην ευχέρεια της παραγωγής είναι η Σερβία, η Πορτογαλία, η Ουκρανία, η Κροατία, η Λεττονία, η Ολλανδία, το Ισραήλ, η Εσθονία, η Ελβετία, η Γεωργία η Αρμενία, η Ισπανία και η Ιταλία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα