Follow us

Μόνο στο Yupiii! Αλλάζουν όλα στον "Έρωτα Φυγά" του Open

Οι εξελίξεις στη σειρά "Έρωτας Φυγάς" παίρνουν απρόσμενη τροπή

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ
Ερωτας Φυγάς Rnew

Απρόσμενες εξελίξεις έρχονται στη συνέχεια της σειράς "Έρωτας Φυγάς".

Ο Ιάσονας, κάνοντας στροφή 180°, ανακοινώνει στην Αλεξάνδρα την απόφασή του να της δώσει την ελευθερία της, για να ζήσει με τον Μάρκο. Παράλληλα και ο Μάρκος με την Ευγενία συμφωνούν να χωρίσουν.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ" ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ YUPIII!

ΔΙΑΖΥΓΙΑ

Ο Ιάσoνας εκπλήσσει την Αλεξάνδρα και τον Μάρκο όταν τους ανακοινώνει πως τους αφήνει ελεύθερους να ζήσουν στο εξής μαζί, και με τον Γιωργάκη, μη αντέχοντας άλλο αυτήν την κατάσταση!

"Τα παρατάω, Αλεξάνδρα...", λέει χαρακτηριστικά στη γυναίκα του. "Δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά. Προσπάθησα να σε κάνω να με αγαπήσεις κι εσύ, αλλά τελικά κατάλαβα ότι αυτά δεν γίνονται με το ζόρι. Δεν είναι ότι δεν σε αγαπάω πια. Αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Θέλω να το ξέρεις. Σου αξίζει να είσαι ευτυχισμένη και δίπλα μου δεν είσαι και δεν θα γίνεις ποτέ...".

Συνεχίζει, όμως, με τους όρους του χωρισμού τους: "Η Μυρσινούλα θα μείνει μαζί μου! Μη μου στερήσεις και τα δύο παιδιά μου. Μπορείς να φύγεις με τον Γιωργάκη και να μείνεις κάπου, προφανώς με τον Μάρκο, κοντά. Θα έρχεσαι όσο συχνά θέλεις και όποια ώρα της ημέρας επιθυμείς να βλέπεις την κόρη σου, αλλά μη μου την πάρεις κι αυτή. Δεν έχω κανένα στον κόσμο πια... Και θέλω να μου φέρνεις τον Γιωργάκη. Για μένα πάντα θα είναι γιος μου. Τον αγαπώ πολύ κι αυτό δεν αλλάζει...".

Εκείνοι φοβούνται μήπως είναι παγίδα. "Ήταν και επιθυμία της μητέρας μου", της εξηγεί ο Ιάσονας βλέποντας την αμφιβολία στο πρόσωπό της. "Δεν θεωρώ ότι σε χάνω, γιατί δεν σε είχα και ποτέ...".

Μία ανάλογη συμφωνία κάνει και ο Μάρκος με την Ευγενία. Θα μείνουν εκείνη και ο γιος τους στο σπίτι του Στέφανου, ώστε να μεγαλώσει κι ο Στεφανάκος μαζί με τον παππού του, και ο ίδιος θα μετακομίσει σε άλλο σπίτι κοντά τους, για να μπορεί να τους επισκέπτεται καθημερινά.

Ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα μετά από όσα πέρασαν ζουν καταστάσεις... πολύ καλές για να είναι αληθινές. Ανησυχούν πως, αν είναι όντως ελεύθεροι, ίσως δεν τα καταφέρουν, στην τόσο πρωτόγνωρη αυτή συνθήκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ "ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα