Follow us

Aide-mémoire | Η τηλεοπτική "Μπάρμπαρα" ανέδειξε ξανά αδυναμίες & stars παντός καιρού

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος γράφει για ό,τι συζητάει η τηλεοπτική πιάτσα (και οι τηλεθεατές)

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ
Aide-mémoire

*Aide-mémoire: συντομευμένο κείμενο που επιτρέπει σε κάποιον να έχει μια γενική εικόνα ορισμένων γνώσεων

Καλησπέρα, καλησπέρα.

Η "Μπάρμπαρα" ήρθε και μας θύμισε ξανά πως η τηλεόραση χάνει τα αυγά και τα πασχάλια κάθε φορά που συμβαίνει κάτι το οποίο απαιτεί αντανακλαστικά, δημοσιογραφική διαχείριση και ψυχραιμία.

Δεν είναι τυχαία η επιλογή των εκπομπών που δεν βγήκαν στον αέρα τη Δευτέρα. Κάποιοι δεν βγήκαν γιατί δεν είχαν λόγο, ως αμιγώς ψυχαγωγικοί. Κάποιοι επειδή καλό είναι να δίνουν τον χώρο τους στους γνώστες του είδους. Μόνο η Ελένη Μενεγάκη μού έλειψε. Μου αρέσει πάντα πώς διαχειρίζεται τα θέματα της έκτακτης καθημερινότητας.

Εγώ θα πω ένα "μπράβο" στην Ελεονώρα Μελέτη που έμεινε στον αέρα από τις 8 το πρωί μέχρι… όποτε της επέτρεψαν να αποχωρήσει από το πλατό. Δεν πάτησε τη μπανανόφλουδα να κάνει μονοθεματική την εκπομπή της, απέναντι στον Γιώργο Λιάγκα που έδινε ρεσιτάλ καταγγελτικής live ενημέρωσης.

Μιλώντας για τον Γιώργο Λιάγκα και το "Πρωινό" τα πράγματα είναι απλά. Κατάφερε και κράτησε την ενημερωτική διάθεση που είχαν χτίσει ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου από νωρίς. Δυο εκπομπές που με σαφή δημοσιογραφικό παρονομαστή καταφέρνουν και βγάζουν τον ΑΝΤ1 ασπροπρόσωπο, ξεχνώντας πια τα "μα δεν έχει πρόγραμμα ο σταθμός να στηρίξει ένα πρωινό".

Παντός καιρού και το STAR που κράτησε τις θεματικές των εκπομπών του σταθερές και οι συντελεστές τους ήταν εκεί για να κάνουν αυτό που μπορούν καλύτερα. Είναι σημαντικό να μην προδίδεις τον τηλεθεατή σου. Στην ίδια σκοπιά και ο Alpha που τόσο η Σταματίνα Τσιμτσιλή όσο και η Κατερίνα Καινούργιου ήταν σταθερά στο πόστο τους, αποδεικνύοντας και εκεί πως στο είδος της η καθεμία μπορεί να διαχειρίζεται ό,τι συμβαίνει γύρω μας με τη ματιά της #notbad.

Εντυπωσιακά αντανακλαστικά έδειξε και το σαββατοκύριακο η Ναταλία Γερμανού, καλώντας την Κάτια Δανδουλάκη. Από την άλλη, όταν καλείς τη συγκεκριμένη γυναίκα, γνωρίζεις καλά πως το κάνεις έντιμα, επειδή είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πώς να απαντήσει. Τι θέλω να πω… Ήταν δίκαιο που την κάλεσαν, γιατί η Κάτια Δανδουλάκη δεν μπορεί να πέσει θύμα τηλεοπτικής εκμετάλλευσης. Μπράβο για την πρόσκληση, μπράβο και για την αποδοχή της.

Ωραία συνέντευξη έκανε ο Κώστας Τσουρός στην Ειρήνη Νικολοπούλου. Την παρακολούθησα στο "MEGA Kαλημέρα" της Δευτέρας. Ωραία απάντηση έδωσε και στο "Χαμογέλα και πάλι" για το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον Γιώργο Λιάγκα. Τρέμω να σκεφτώ αν οι δύο τους –τηλεοπτικές- ιδιοσυγκρασίες συναντηθούν στον αέρα τι μπορεί να συμβεί, αλλά θα ήταν εξαιρετικά πιπεράτο δίδυμο. Κατά τα άλλα, θα ήθελα να τον δω σε μια απ' τις "ήρεμες" εκπομπές, όπως ήταν το "Καλύτερα δε γίνεται". Τι σημασία έχει τι λέω εγώ βέβαια…

Μαθαίνω πως η Ρούλα Κορομηλά έχει στα σκαριά ανανέωση της συνεργασίας της με το MEGA και για την επόμενη σεζόν. Μακάρι, το "Σπίτι με το MEGA" τη χρειάζεται και εκείνη βρήκε ένα αθώο πρόγραμμα που δεν της αφαιρεί τίποτα από την εικόνα της.

Τέλος, τι καλός ηθοποιός ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Μακάρι να ευτυχίσουν οι "Ψυχοκόρες" του ΑΝΤ1. Μακάρι! Οψόμεθα…

Aide-mémoire | Η τηλεοπτική "Μπάρμπαρα" ανέδειξε ξανά αδυναμίες & stars παντός καιρού

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

http://instagram.com/constantinosantonatos
https://www.facebook.com/constantinos.antonatos
https://twitter.com/SirConstantino

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα