Φαίη Σκορδά: Η επίθεση από τον δικηγόρο με το viral post & η απάντηση της on air: «Αν θέλει ας μου κάνει μηνύσεις»

Κατά τη διάρκεια διαλείμματος την Τετάρτη η Φαίη Σκορδά ενημερώθηκε για όσα είπε εναντίον της ο Θανάσης Καρατσιώλης, ο πολυσυζητημένος δικηγόρος που κατέκρινε τις γυναίκες «με ζελεδένιες κοιλιές» στις παραλίες με το γνωστό viral facebook post.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΑΡΗ

«Εγώ μαθαίνω, με ενημέρωσαν στο διάλειμμα ότι θέλουν να μου κάνουν μήνυση. Το έμαθες το θέμα με τον δικηγόρο;» είπε η παρουσιάστρια απευθυνόμενη στην Λίτσα Πατέρα με την αστρολόγο να απαντά: «Να σου κάνουν, είναι πολύ ωραίο να σου κάνουνε μήνυση. Eγώ το θέλω, γιατί έχεις απόλυτο δίκιο... Το έμαθα το θέμα. Όλες οι μανούλες που έχουνε κάνει παιδάκια και έχουν δουλειές στο σπίτι τους δεν μπορούν να είναι όλη μέρα στα γυμναστήρια. Aξίζουν έπαθλο, παρόλη την κοιλίτσα τους που μπορεί να είναι ζελέ».

Και πρόσθεσε: «Συμφωνώ απόλυτα, και εγώ αυτής της λογικής είμαι. Οπότε αν θέλει, ας μου κάνει μηνύσεις. Δεν πειράζει».

Δες το video:

Your browser doesn't support HTML5 video.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θανάσης Καρατσιώλης είπε την Τετάρτη στο Φτιάξε Καφέ: «Έκανε το ολέθριο λάθος, και θα την παρακαλέσω να ανακαλέσει αλλιώς θα προβώ στα νόμιμα, να προτρέψει άκουσον άκουσον τον κόσμο να μην έρχεται στο γραφείο μου. Δεν μπορεί κανένας από αυτούς τους δημοσιογραφούντες να προσβάλλουν την υπόληψη και τη θέση μου».

Your browser doesn't support HTML5 video.