Follow us

Τόνια Σωτηροπούλου: «Έχω κάνει αρκετές κατινιές στη ζωή μου»

Η Τόνια Σωτηροπούλου με αφορμή την νέα ταινία που πρωταγωνιστεί μίλησε για τις προδοσίες που έχει δεχθεί, αλλά αναφέρθηκε και στις κατινιές που έχει κάνει. 

Τόνια Σωτηροπούλου

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό People για τις προδοσίες που έχει δεχθεί. «Με έχει προδώσει φίλη μου, στο λύκειο, στα 17 μου περίπου. Με είχε τότε χωρίσει κάποιος που εγώ ήθελα πάρα πολύ, ο οποίος μετά ούτε από δύο μήνες τα έφτιαξε με την κολλητή μου κι εγώ δεν το ήξερα. Όταν πια μετά από λίγο καιρό χώρισαν επειδή εκείνη τον απάτησε, ήρθε και μου το είπε αυτός από μόνος του. Φίλη να σου πετύχει!», είπε χαρακτηριστικά.

Για το αν είναι εκδικητική, είπε: «Έχω υπάρξει εκδικητική εν μέρει, όχι πάρα πολύ! Μπορεί να το έχω κάνει όχι με στρατηγική αλλά κάποιες φορές όταν πληγώνεσαι και έρχεται το πλήρωμα του χρόνου νομίζω ότι ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει… Οπότε, σε αυτό το πλαίσιο, μπορεί και να έχω χαρεί αν κάτι έχει πάει στραβά σε κάποιον».

Για τις κατινιές που έχει κάνει: «Έχω κάνει πολλές κατινιές! Έχω ψάξει κινητό, έχω βάλει κάποιον να ρωτήσει για κοπέλα που πιστεύω ότι κάτι συμβαίνει, αν όντως συμβαίνει… έχω κάνει διάφορα!»

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr