Survivor: Ελισάβετ, Γιάννης ή Σάρα; Ποιος αποχώρησε;

Οι Μαχητές βρέθηκαν στην δυσάρεστη θέση, καθώς έπρεπε να αποχωριστούν ένα μέλος της ομάδας τους. 

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΚΟΥΒΑΤΣΗ

Αρχικά, ο Γιάννης Σπαλιάρας συμφιλιώθηκε με τον Κώστα Κοκκινάκη μετά τις μεταξύ τους εντάσεις που υπήρξαν τις τελευταίες ημέρες.

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ενώ με την σειρά τους, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση συζήτησαν για την έως τώρα πορεία τους στο παιχνίδι, με κανέναν τους να μην θέλει να αποχωρήσει.

Your browser doesn't support HTML5 video.

Οι δύο ομάδες πήγαν στην δοκιμασία, όπου έπαθλο ήταν η επικοινωνία με τους δικούς τους ανθρώπους. Νικήτρια ομάδα ήταν αυτή των Μαχητών με 10-5.

Στην συνέχεια, όλοι μεταβήκαν στο Συμβούλιο του Νησιού, όπου οι Μαχητές θα μάθαιναν ποιος παίκτης της ομάδας του θα έπρεπε να αποχωρήσει. Εκεί συζητήθηκε για ακόμη μια φορά η ένταση που υπήρξε ανάμεσα στον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Κώστα Κοκκινάκη, με τους δύο άντρες να ξεκαθαρίζουν πως το όλο θέμα έχει τελειώσει.

Ο Σάκης Τανιμανίδης απολκάλυψε στις δύο ομάδες πως θα υπάρξει ένα αγώνισμα, στο οποίο θα κληθούν να είναι μια ομάδα κόντρα στην ομάδα του τούρκικού Survivor.

Your browser doesn't support HTML5 video.

Στη συνέχεια ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως ο παίκτης που αποχωρεί είναι η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου.

Your browser doesn't support HTML5 video.