Ο Γιάννης Σπαλιάρας, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, μετά τη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, για δεύτερη μάλιστα φορά, χωρίς ωστόσο να δείχνει ενοχλημένος από την απόφαση των συμπαικτών του.
Your browser doesn't support HTML5 video.
Το συμβούλιο του Νησιού και ο αγώνας της ατομικής ασυλίας, σχολιάστηκαν και από την ομάδα των «Διασήμων». Συγκεκριμένα, ο Ντάνος με τον Μπο έκαναν μια κουβέντα, με τον δεύτερο να δηλώνει συγκεκριμένα: «Εγώ χάρηκα που πήρε ο Κώστας την ασυλία, του έκανα και σηματάκι πριν φύγει.»
Your browser doesn't support HTML5 video.
Οι αντίπαλες ομάδες βρέθηκαν στην παραλία όπου πραγματοποιήθηκε το αγώνισμα για το μεγάλο έπαθλο, που για μια ακόμα φορά ήταν φαγητό και συγκεκριμένα ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε με μεγάλη χαρά ότι το έπαθλο προέρχεται από την πατρίδα του, τη Θεσσαλονίκη, και δεν είναι άλλο από την μπουγάτσα Θεσσαλονίκης! Μάλιστα τόνισε ότι οι νικητές θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν το έπαθλο σε zip- line area.
Νικητές του αγωνίσματος για το έπαθλο του φαγητού, ήταν οι Διάσημοι, με 10-4, οι οποίοι ενώ είχαν αρκετό καιρό να κερδίσουν φαγητό, με πείσμα κέρδισαν τους Μαχητές, που φάνηκαν άτυχοι στο στόχο.
Your browser doesn't support HTML5 video.
Your browser doesn't support HTML5 video.
Οι δυο παίκτες, Μάριος και Κωνσταντίνος, λίγο μετά τον αγώνα φαγητού, ξεκίνησαν μια κουβέντα για το ποιος πιστεύουν πως θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, με τον Μάριο να θεωρεί ότι αυτός που θα φύγει από το παιχνίδι θα είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι ο μισθοφόρος μιλούσε με άσχημα λόγια για τον Ντάνο πριν την ένωση των δυο ομάδων κάνοντας μάλιστα λόγο για στρατηγική εκ μέρος του Αναγνωστόπουλου.
Your browser doesn't support HTML5 video.