
Αρχικά, η επίθεση της Σόφη Πασχάλη στον Γιώργο Αγγελόπουλο σχολιάστηκε έντονα στο συμβούλιο με τον Ντάνο να καλείται να απολογηθεί από τη συμπεριφορά του, πράγμα που ο ίδιος φάνηκε να μην καταλαβαίνει γιατί γίνεται. Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που έκανε ανοιχτή επίθεση στον συμπαίκτη της δικαιολογώντας έτσι την αρνητική της ψήφο εναντίον του.
Ωστόσο, η ένταση δεν έμεινε μόνο εκεί αλλά συνεχίστηκε ανάμεσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Στέλιο Χανταμπάκη οι οποίοι λογομάχησαν έντονα κατηγορώντας για διπροσωπία ο ένας τον άλλον. Μάλιστα, η παρέμβαση του Λάμπρου Χούτου φάνηκε να στηρίζει την πλευρά των πολλών και να «αδειάζει» τον Ντάνο.
Τέλος, ανακοινώθηκε πως η παίκτρια που αποχωρεί είναι η Σόφη Πασχάλη, η οποία έφυγε από το συμβούλιο τονίζοντας πως «νίκησε το ψέμα και η αδικία» ενώ αίσθηση έκανε πως αρνήθηκε να αγκαλιάσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο αλλά προτίμησε να τον αποχαιρετήσει δια χειραψίας.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr