Και το fondue τυριών αποτελεί την απόλυτη απόλαυση. Το παραδοσιακό ελβετικό πιάτο έχει ταυτιστεί με το κρύο, το αναμμένο τζάκι και τα παρεϊστικα βράδια, όμως γιατί να μην το απολαύσεις ακόμα και σε ένα lunch break και μάλιστα αλά ελληνικά;
Μετρώντας πολλές δεκαετίες δημιουργίας και παραγωγής τυροκομικών προϊόντων και μόλις ενάμισι χρόνο λειτουργίας του καταστήματος στο Κολωνάκι, το Τυροκομείο Κωσταρέλου μας προτείνει fondue με ελληνικά τυριά. Πέρα από ένα εξαιρετικό ντελικατέσεν, όπου ταυτόχρονα απολαμβάνεις νόστιμα σάντουιτς, σαλάτες, φρέσκους χυμούς, καφέ και ροφήματα, μπορείς πλέον να βιώσεις την εμπειρία του fondue στο κέντρο της Αθήνας.
Διάβασε περισσότερα στο MadameFigaro.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr