Σάκης Ρουβάς: Πού βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής; Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν, στον ευρύτερο χώρο του Δημαρχείου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, τα εγκαίνια του πρώτου “Πάρκου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανακύκλωσης” στην Ευρώπη, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπιου Παυλόπουλου και προσωπικοτήτων κύρους, από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Ανάμεσα στους λαμπερούς προσκεκλημένους στην εκδήλωση ήταν ο Σάκης Ρουβάς, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιάννης Τσιρώνης, ο εκπρόσωπος του Προέδρου της ΝΔ Βουλευτής κ. Κώστας Σκρέκας, o εκπρόσωπος της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Βουλευτής κ. Γιάννης Μανιάτης, οι Βουλευτές κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, κα Γεωργία Μαρτίνου, κα Άννα Καραμανλή, Δήμαρχοι, τέως Δήμαρχοι και εκπρόσωποι αρχών, θεσμών και φορέων.

Ο Σάκης Ρουβάς στην είσοδο του Πολυχώρου Ανακύκλωσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος με τον Σάκη Ρουβά

Το πρώτο “Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανακύκλωσης” δημιουργήθηκε από το εθνικό Συλλογικό Σύστημα ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ σε συνεργασία με το Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού και αποτελεί το πρώτο στην Ευρώπη.

Ο Σάκης Ρουβάς στο Πάρκο Ανακύκλωσης

Επίσημα εγκαίνια του πρώτου πανευρωπαϊκού Πάρκου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανακύκλωσης