Follow us

Υπόθεση Παντελή Παντελίδη: Κηλίδες αίματος και DNA της Φρόσως Κυριάκου στην θέση του οδηγού!

Μπορεί στις 18 Φεβρουαρίου να συμπληρώνεται ένα χρόνος από τον χαμό του Παντελή Παντελίδη, ωστόσο η υπόθεση του τροχαίου ακόμη είναι «ανοιχτή».

Παντελής Παντελίδης

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιος βρισκόταν πίσω από το τιμόνι του μοιραίου τζιπ. Η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου που ήταν μαζί με τον τραγουδιστή στο αμάξι έχουν καταθέσει πως ο οδηγός ήταν ο τραγουδιστής, με την οικογένεια του να επιμένει να εξετάζει το ενδεχομένο να μη βρισκόταν εκείνος στο τιμόνι.

Νέα δεδομένα έφερε στο φως η εκπομπή «Αποκαλυπτικά», όπου σύμφωνα με αυτά δεν έχει βρεθεί καμία κηλίδα αίματος του Παντελή Παντελίδη στη θέση του οδηγού, αλλά ούτε και στο τιμόνι.

Συγκεκριμένα υποστηρίζουν πως DNA του τραγουδιστή αλλά και της Μίνας Αρναούτη βρέθηκε μεταξύ του συνοδηγού και του πίσω καθίσματος. Επίσης ξεκαθαρίζεται πως βρέθηκε γενετικό υλικό στο τιμόνι, το οποίο είναι από γυναίκα και προσομοιάζεται με το DNA της Φρόσως Κυριάκου.

Το έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει: «με μια πιο προσεκτική ματιά δε, στους δείκτες που εμφανίζουν μεικτό γενετικό προφίλ, παρατηρεί κανείς ότι εμφανίζουν πλήρη συμβατότητα με το γενετικό προφίλ της Κυριάκου Ευφροσύνης – Στυλιανής, ενώ αποκλείεται η Αρναούτη Μυρσίνη και αυτό το στοιχείο χρήζει περαιτέρω μελέτης προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποιον ανήκουν τελικά τα γενετικά στοιχεία που ανιχνεύτηκαν στο μεικτό γενετικό προφίλ, των δειγματοληψιών του τιμονιού».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr