Follow us

Νίκος Χατζηνικολάου VS Αντώνης Σρόιτερ: Στην κορυφή ο ΑΝΤ1! Πώς έκλεισε η πρώτη εβδομάδα;

Νίκος Χατζηνικολάου και Αντώνης Σρόιτερ έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και του Alpha. Ποιος, όμως, κατάφερε να επικρατήσει την πρώτη εβδομάδα της μονομαχίας;  

Μαρία Χάλαρη
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΑΡΗ
Νίκος Χατζηνικολάου VS Αντώνης Σρόιτερ

Στο γενικό σύνολο το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με πρωταγωνιστή τον Νίκο Χατζηνικολάου συγκέντρωσε το 23,2%, ενώ οι ειδήσεις του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ έπεισαν το 18,9% του τηλεοπτικού κοινού. Στο δυναμικό κοινό, ωστόσο, το κεντρικό δελτίο του Alpha σημείωσε 21,1% με τον ΑΝΤ1 να ακολουθεί με 12,2%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη εβδομάδα «έκλεισε» με τον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου να κρατά την πρωτιά στο σύνολο των τηλεθεατών, ενώ ο Alpha κράτησε την πρωτιά στο δυναμικό κοινό ηλικίας 15 έως 44 ετών.




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr