Ο δήμαρχος Στυλίδας μεταξύ άλλων μίλησε στην εκπομπή «Όλα Ξεκόλλα» για την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στο τιμόνι της Αμερικανικής προεδρίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι επιφυλακτικός με τον Ντόναλντ Τραμπ. Ξέρει την πιάτσα και γι' αυτό έχει ευαισθησίες».
Ως προς τις καταγγελίες που έχει δεχθεί ο νέος πρόεδρος της Αμερικής για σεξουαλική παρενόχληση πρόσθεσε: «Δεν πιάνεται τώρα αυτό, είναι και λίγο ντροπή αυτό που γίνεται».
Συγκριτικά με τον Μπάρακ Ομπάμα ο Απόστολος Γκλέτσος σχολίασε: «Και ο προηγούμενος που ήταν Δημοκρατικός, αν τα βάλεις κάτω έχει κάνει τους περισσότερους πολέμους και σκότωσε τους περισσότερους και το αποτέλεσμα μηδέν», ενώ συμπλήρωσε «Και ο παππούς μου ήταν καλός αλλά να τα βάλουμε κάτω με αριθμούς, γιατί η Αμερική έχει σκοτώσει πολύ κόσμο».