
Η ραδιοφωνική παρτενέρ του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό στην Αθήνα» του ΛΑΜΨΗ 92,3 μίλησε στην πρώην σύζυγο του συνεργάτη της, αλλά και στον Θέμη Γεωργαντά για τη ζωή της σήμερα, κάνοντας -μεταξύ άλλων- απρόσμενες αποκαλύψεις για τα παιδικά της χρόνια.
«Ξέρεις τι γίνεται; Στην αρχή μου έλεγαν “με τον Γιώργο και τον Μιχάλη πρέπει να προσέχεις, είναι κάθε μέρα... επιβίωση”. Τώρα έχουν αλλάξει λίγο οι ρόλοι! Επιβιώνουν εκείνοι μαζί μου. Απλά αντιδρώ όπως πρέπει κάθε φορά. Και δεν τους ήξερα, ούτε τον Γιώργο ούτε τον Μιχάλη, αλλά από την πρώτη μέρα υπήρχε οικειότητα» είπε για τα ανατρεπτικά ραδιοφωνικά που μοιράζεται με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Μιχάλη Βαμβακά καθημερινά στον αέρα του αγαπημένου ελληνικού σταθμού.
Πώς είναι η ίδια στην προσωπική της ζωή; Η ίδια εξομολογήθηκε: «Δεν κάνεις τίποτα για χάρη κανενός. Το κάνεις για την υγεία του εαυτού σου. Για μένα άλλαξα. Άλλαξα πάρα πολύ, διορθώθηκα. Είμαι πολύ σκληραγωγημένος άνθρωπος» συμπληρώνοντας: «Είχα μια παιδική ηλικία που οι δικοί μου προσπαθούσαν να μη μου λείψει κάτι. Δούλευαν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν ήμαστε πολύ καλά οικονομικά. Ποτέ δεν μου έλειπε κάτι, ίσως επειδή έπαιρνα πολλή αγάπη. Αλλά μέσα από καταστάσεις στη ζωή μου, έμαθα να πειθαρχώ, να αρκούμαι σε λίγα πράγματα και να βλέπω πώς βγαίνει το μεροκάματο. Γιατί εγώ τη μαμά μου τη στερήθηκα στην παιδική μου ηλικία, έλειπε πολλές ώρες, οι βάρδιες ήταν πάρα πολύ δύσκολες στο μαιευτήριο και έφτανα σε ένα σημείο να λέω πως τα ξένα μωράκια την απολαμβάνουν περισσότερο από εμένα».
Μάλιστα, η Αντωνία Καλλιμούκου δεν δίστασε να παραδεχθεί: «Εγώ είχα μάθει από πολύ μικρή ηλικία να ξεκλειδώνω την πόρτα και να ζεσταίνω το φαγητό μόνη μου, ας πούμε. Τώρα που έχω στο σπίτι τη μαμά μου, την προσέχω, προσπαθώ να κερδίσω χρόνο» ενώ τόνισε: «Δεν με αφορά το οικονομικό σε ένα σύντροφο. Αν είναι καλός ο άνθρωπος και είναι καλά οικονομικά, εντάξει. Να σου πω κάτι; Εγώ δεν θα κρίνω καμία κοπέλα για τον λόγο που επιλέγει. Αλλά εγώ έτσι έχω μάθει, έτσι με έμαθαν οι δικοί μου. Τώρα δεν το λέω σαν παράπονο, αυτό που σου λέω είναι πραγματικότητα: η μαμά μου υπήρχε περίοδος που δεν είχε χρήματα για να μας πάρει κρέας για να φάμε και έλιωνε τον ζωμό της κότας για να υπάρχει στη σούπα η αίσθηση του κρέατος. Πηγαίναμε σούπερ μάρκετ μία φορά τον μήνα και κάναμε με τον αδελφό μου σαν τρελά από χαρά που βλέπαμε το ψυγείο γεμάτο. Ξέρω πώς είναι... Έχω ζήσει και πολύ καλύτερες περιόδους που ήταν πιο άνετα τα πράγματα, ειδικά όταν άρχισα να δουλεύω και είχα τα δικά μου χρήματα... Ξέρω όμως και πώς είναι το άλλο σκηνικό».
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr