Follow us

Σάλμα Χάγιεκ: Ο λαμπερός γάμος με τους διάσημους καλεσμένους στην Ιταλία

Τη Βενετία, την πόλη που κατέχει τον τίτλο του πιο ρομαντικού μέρους στη γειτονική χώρα, επέλεξε η διάσημη ηθοποιός και ο Γάλλος επιχειρηματίας Φρανσουά Ανρί Πινό, για να ανανεώσουν τους όρκους του γάμου τους, τους οποίους είχαν δώσει λίγο καιρό νωρίτερα σε ένα εξίσου ρομαντικό μέρος, το Παρίσι (συγκεκριμένα, στις 14 Φεβρουαρίου 2009, δηλαδή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το ζευγάρι παντρεύτηκε, με λιτή τελετή, στο δημαρχείο του Παρισιού). Το ζευγάρι παντρεύτηκε για δεύτερη φορά, καλώντας όλους τους διάσημους φίλους του, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στη Βενετία.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Σάλμα Χάγιεκ

Η γιορτή ξεκίνησε από το βράδυ της Παρασκευής, όταν η Σάλμα Χάγιεκ και ο σύζυγός της υποδέχτηκαν τους λαμπερούς καλεσμένους τους σε ένα πάρτι σε στυλ παραδοσιακού βενετσιάνικου καρναβαλιού. Βέβαια, η προσέλευση των διάσημων φίλων του ζευγαριού στη Βενετία είχε ξεκινήσει από την Πέμπτη - ανάμεσά τους η Σαρλίζ Θέρον, η Πενέλοπε Κρουζ, ο Μπόνο των U2, ο πρώην Γάλλος Πρόεδρος Ζακ Σιράκ, ο Ολιβιέ Μαρτίνεζ, η Λούσι Λιου και ο πρώην σύντροφος της Σάλμα, Εντ Νόρτον (η Χάγιεκ και ο Νόρτον υπήρξαν ζευγάρι από το 1999 μέχρι το 2003).

Το Σάββατο ακολούθησε η τελετή, και το πάρτι φυσικά συνεχίστηκε. Εκτός από τη νύφη, την παράσταση έκλεψε και η 18 μηνών κορούλα του ζευγαριού, Βαλεντίνα-Παλόμα. Πάντως, η 42χρονη Σάλμα και ο 46χρονος Γάλλος εκατομμυριούχος είχαν προκαλέσει μεγάλη έκπληξη με τον πρώτο τους γάμο τον περασμένο Φεβρουάριο, αφού εφτά μήνες νωρίτερα είχαν ανακοινώσει τη διάλυση του αρραβώνα τους και μέχρι την ημέρα του γάμου τους δεν είχε γίνει καν γνωστή η επανασύνδεσή τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr