Χρυσές Σφαίρες 2017: Πώς Justin Timberlake και τα Stranger Kids έσωσαν το opening στις Χρυσές Σφαίρες!

Ήταν βέβαιο ότι θα συμβεί. Το La La Land, η τελευταία ταινία του Ryan Gosling, αποδείχθηκε το τέλειο soundtrack για την τελετή έναρξης της φετινής απονομής των βραβείων Χρυσές Σφαίρες, στα οποία άλλωστε σάρωσε.

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII

Ο οικοδεσπότης της βραδιάς, Jimmy Fallon, επιστράτευσε αρκετούς μεγάλους αστέρες για να κάνει εντυπωσιακή είσοδο στο χώρο της απονομής και να ξεκινήσει η γιορτή.

Τα παιδιά της σειράς Stranger Things έκαναν μια δυναμική εμφάνιση με την Millie Bobby Brown, γνωστή για το πόσο καλά ραπάρει όταν δεν παίζει κάποιο ρόλο, ενώ ο Jon Snow του Game of Thrones ξύπνησε στο πίσω κάθισμα μιας λιμουζίνας.

Εκεί ήταν και ο Justin Timberlake, στενός φίλος του Fallon, για να του δώσει μια χείρα βοηθείας....

Διάβασε τη συνέχεια στο AskMen.gr