Έλλη Κοκκίνου: Του χρόνου στη Eurovision;

Μπορεί ο Σάκης να μην έχει ακόμα πάει στη Μόσχα, η διαδοχολογία όμως έχει ξεκινήσει. Έτσι λοιπόν, μετά την Τάμτα, τη Δέσποινα Βανδή, τον Κώστα Μαρτάκη αλλά και τη Μάρω Λύτρα, κάποιοι πιστεύουν πως η Έλλη Κοκκίνου μπορεί να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision του 2010.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
«Δεν έχω πει ούτε ναι ούτε όχι» λέει η 39χρονη τραγουδίστρια στην εφημερίδα Real News. «Γενικά το βλέπω πιο θετικά απ’ ό,τι στο παρελθόν, αλλά πάντα με πολλή σκέψη!». Τι πιστεύει όμως η ίδια για τον Σάκη; «Προγνωστικά στη Εurovision δεν μπορεί να δώσει κανένας γιατί θα είναι άκυρος!» λέει. «Όσο καλό να είναι το τραγούδι και ο τραγουδιστής, ποτέ δεν μπορείς να πεις με σιγουριά, γιατί πάντα το αποτέλεσμα κρίνεται την τελευταία στιγμή».

Στην ίδια συνέντευξη η Έλλη παραδέχεται ότι, από τη στιγμή που έφερε στον κόσμο τον γιο της, Αλέξανδρο, έχει γίνει πιο ευσυγκίνητη: «στη γέννηση του έκλαιγα ασταμάτητα. Επίσης στα γενέθλιά μου, έκλαιγα ασταμάτητα, γιατί υποτίθεται ότι μου έφερε δώρο και είχε γράψει και την κάρτα». Η ίδια αποκαλύπτει πως η βάφτιση θα γίνει το καλοκαίρι σε πολύ στενό κύκλο. Όσο για το ενδεχόμενο απόκτησης δεύτερου παιδιού: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά σίγουρα θέλω να κάνω ένα δεύτερο παιδί».