Άδωνις Γεωργιάδης: Υπερασπίζεται δημόσια την Ευγενία Μανωλίδου

Στη Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ για όλα όσα ακούγονται γύρω από το όνομά του. Δίνει απαντήσεις σε πολλά θέματα, όπως το αν θα πολιτευτεί η Ευγενία Μανωλίδου και γιατί προσκάλεσαν στο γάμο τους τον πρώην σύζυγο της Ευγενίας. Ακόμη, δεν διστάζει να απαντήσει στην κριτική που δέχεται από τον Αντώνη Κανάκη και τον Λάκη Λαζόπουλο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΣΟΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

Για τον Λάκη Λαζόπουλο:

Είναι εξαιρετικά ταλαντούχος αλλά έχει εμπάθειες κι αριστερές εμμονές. Εμένα δεν με πειράζει να με σχολιάζει. Άλλωστε, γελάω τις περισσότερες φορές. Όποτε θέλει μπορώ να πάω στην εκπομπή του και να μιλήσουμε ανοιχτά».

Για τον Αντώνη Κανάκη:

«Είναι πολύ άνανδρο, επειδή δεν συμπαθούν εμένα, να χτυπάνε τη Μανωλίδου. Ο Λάκης είναι μεγάλο ταλέντο, ενώ ο Κανάκης δεν το έχει αυτό. Είναι πολύ κρύα τα αστεία του».

Για τον πρώην σύζυγο της Ευγενίας Μανωλίδου:

«Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον πρώην σύζυγο της Ευγενίας γι' αυτό και τον προσκαλέσαμε στο γάμο. Ο κύριος Μανωλίδης είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και τον εκτιμώ. Άλλωστε, είναι ο πατέρας των δύο παιδιών της Ευγενίας που αγαπώ πάρα πολύ».

Για τη δημοσιότητα:

«Είναι λίγο δύσκολη και η αλήθεια είναι πως ένα διάστημα είχε παραγίνει. Δεν γνωρίζω αν η έκθεση θα βοηθήσει την πολιτική μου καριέρα. Θα φανεί στην κάλπη. Όταν άρχισε η μεγάλη πίεση και η μεγάλη επίθεση, μου είπε η Ευγενία ότι όποτε κρίνω ότι πρέπει να αποχωρήσει να της το πω και θα το κάνει. Αυτό δεν συνέβη ποτέ. Το μόνο που κάνω είναι να τη στηρίζω απόλυτα. Αυτοί που θέλουν να με χτυπήσουν θα βρουν πολλές ευκαιρίες. Εκφράζω κάποιες απόψεις με θάρρος και σε κάποιους μπορεί να μην αρέσουν. Έχω εκλεγεί βουλευτής, όμως, οπότε υπάρχουν άνθρωποι που συμφωνούν μαζί μου».

Για το αν θα πολιτευτεί η Μανωλίδου:

«Η Ευγενία δεν ενδιαφέρεται για την πολιτική και δεν πρόκειται να έχει καμία εμπλοκή. Δεν της αρέσει και δεν της πάει».