Η Μάχη Της AGB: Οι νικητές και οι χαμένοι της Κυριακής

Με μια μικρή ανατροπή «έκλεισε» η εβδομάδα για τις πρωινές εκπομπές του Σαββατοκύριακου. 

ΓΡΑΦΕΙ: ΑΛΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Μεταξύ των ζωντανών ψυχαγωγικών εκπομπών, το πρωί της Κυριακής, πρώτο ήρθε το «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάνοντας 11%, ενώ ακολούθησε το «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» με τη Ναταλία Γερμανού με 9,9% και το «Jenny Jenny» με την Τζένη Μπαλατσινού με 8,1%. Στο δυναμικό κοινό, πρώτη ήρθε και πάλι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με 17,2%, ενώ με μεγάλη διαφορά ήρθαν σχεδόν ισόπαλες οι δυο άλλες εκπομπές, με την Τζένη Μπαλατσινού να βρίσκεται στο 8,6% και τη Ναταλία Γερμανού στο 8,5%.

Μεγάλος νικητής -και πάλι- βέβαια ήταν η ενημέρωση με το «Ακραίως» του ΣΚΑΪ να κάνει 23,2% στο σύνολο και 9,7% στο δυναμικό κοινό.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Μένιος Φουρθιώτης κατέκτησε και πάλι την κορυφή της τηλεθέασης με τα «Αποκαλυπτικά» να κάνουν 16,1% έναντι του 8,6% που έκανε το «ΣουΚου» με τη Μαρία Μπεκατώρου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στον ΑΝΤ1. Στα νεανικά κοινά, ωστόσο, οι δυο εκπομπές ήρθαν ισόπαλες με 9,6%.