Follow us

Ονειρεμένο Gala Dinner Tης Carpisa Στα Βασιλικά Ανάκτορα Της Caserta: Με την πρέσβειρα Penelope Cruz

Μια ονειρεμένη βραδιά έζησαν οι καλεσμένοι του Gala Dinner της Carpisa, την προηγούμενη Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου στα βασιλικά ανάκτορα, Reggia di Caserta, στην Νάπολη της Ιταλίας. Περίπου χίλιοι προσκεκλημένοι απ’ όλο τον κόσμο, πελάτες, συνεργάτες, celebrities αλλά και εκλεκτοί εκπρόσωποι του Ιταλικού και διεθνούς τύπου, τίμησαν με την παρουσία τους την διάσημη Ιταλική μάρκα.

Τίνα Κυρίτση
ΓΡΑΦΕΙ: ΤΙΝΑ ΚΥΡΙΤΣΗ
150A2290

Επίτιμη προσκεκλημένη, η πανέμορφη Penélope Cruz, ως διεθνής πρέσβειρα αλλά και σχεδιάστρια αρκετών capsule συλλογών της εταιρείας για τρεις συνεχόμενες κολεξιόν.

Ονειρεμένο Gala Dinner Tης Carpisa Στα Βασιλικά Ανάκτορα Της Caserta

Raffaele Carlino, Πρόεδρος της Carpisa, Penelope Cruz & Gianluigi Cimmino, Δ. Σ. Carpisa

Το Βασιλικό ανάκτορο των Borbone στη Νάπολη, το οποίο έχει ανακηρυχθεί από το 1977 ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς από την Unesco, υποδέχθηκε για ακόμη μία φορά την Ισπανίδα ηθοποιό, μετά την φωτογράφιση για την διαφημιστική εκστρατεία της κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016, προκειμένου να παραστεί στην εκδήλωση της Carpisa.

Εντυπωσιακή και κομψή, με μακριά τουαλέτα, η Penélope Cruz έφτασε στο παλάτι συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο, Raffaele Carlino και τον Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρείας, Gianluigi Cimmino και περιηγήθηκε μέσα στο ανάκτορο του αρχιτέκτονα Vantivelli.

Η μαγευτική ατμόσφαιρα του ιδιαίτερου αυτού δείπνου, με τα εκλεκτά παραδοσιακά τοπικά εδέσματα, ταξίδεψε τους προσκεκλημένους στην εποχή 18ου αιώνα, αφού πραγματοποιήθηκε στα σαλόνια του πρώτου ορόφου των ανακτόρων, συνοδεία ζωντανής μουσικής από βιολιά, απαλού φωτισμού και φυσικά ανάμεσα στα γνήσια αριστουργήματα μπαρόκ τέχνης που διακοσμούν το μεγαλύτερο ανάκτορο της Ευρώπης.

Μερικοί από τους εκλεκτούς καλεσμένους: Ο Ισπανός πρόξενος JoseLuisSolanoGadea, ο Δήμαρχος της Caserta, CarloMarino, Ο Γραμματέας του Υπ. Πολιτισμού για θέματα πολιτιστικής κληρονομιάς, AntimoCesaro, Οι κ. AmbrogioPrezioso και Francesco Tuccillo της Γενικής Συνομοσπονδίας της Ιταλικής βιομηχανίας, ο Περιφερειάρχης ChiaraMarciano, η πρόεδρος Πολιτισμού της Caserta, DanielaBorrelli, Αρχηγοί των Carabinieri – και της εθνικής χωροφυλακής της Ιταλίας-, ο LorenzoForina, Γενικός Διευθυντής της ΤΙΜ, μιας από τις σημαντικότερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών της Ιταλίας και ο Πρόεδρος της CIRA, του κέντρου αεροδιαστημικής έρευνας της Ιταλίας κύριος LuigiCarrino.

Ονειρεμένο Gala Dinner Tης Carpisa Στα Βασιλικά Ανάκτορα Της Caserta - εικόνα 2

Ονειρεμένο Gala Dinner Tης Carpisa Στα Βασιλικά Ανάκτορα Της Caserta - εικόνα 3

Ονειρεμένο Gala Dinner Tης Carpisa Στα Βασιλικά Ανάκτορα Της Caserta - εικόνα 4

Ονειρεμένο Gala Dinner Tης Carpisa Στα Βασιλικά Ανάκτορα Της Caserta - εικόνα 5

Ονειρεμένο Gala Dinner Tης Carpisa Στα Βασιλικά Ανάκτορα Της Caserta - εικόνα 6

Ονειρεμένο Gala Dinner Tης Carpisa Στα Βασιλικά Ανάκτορα Της Caserta - εικόνα 7

Barbara Cimmino, Επικεφαλής Μάρκετινγκ και Σχεδιασμού Προϊόντων της Inticom. Ντιάνα Σπανού, Ιδιοκτήτρια της AdsAdhoc, εταιρείας επικοινωνίας της Carpisa στην Ελλάδα & Francesco Pinto, Δ. Σ., του ομίλου Pianoforte Holding.

Ονειρεμένο Gala Dinner Tης Carpisa Στα Βασιλικά Ανάκτορα Της Caserta - εικόνα 8

H Penelope Cruz, πρέσβειρα της Carpisa και σχεδιάστρια της capsule συλλογής Φ/Χ 2016 και η Ντιάνα Σπανού, Ιδιοκτήτρια της AdsAdhoc, εταιρείας επικοινωνίας της Carpisa στην Ελλάδα

Ονειρεμένο Gala Dinner Tης Carpisa Στα Βασιλικά Ανάκτορα Της Caserta - εικόνα 9

Ονειρεμένο Gala Dinner Tης Carpisa Στα Βασιλικά Ανάκτορα Της Caserta - εικόνα 10

Ο Δ.Σ. Gianluigi Cimmino δήλωσε ότι: η Carpisa με την Penélope Cruz ως πρέσβειρα, ενισχύεται σε διεθνές επίπεδο και συγχρόνως βοηθάει στην εξάπλωση της φήμης της πολιτιστικής κληρονομιάς της Reggia di Caserta.

Η τοποθεσία επιλέχτηκε με αφορμή τα 300 χρόνια από την ηγεσία του Carlo Sebastiano di Borbone-Farnese, βασιλιά της Νάπολης και της Σικελίας, ο οποίος μερίμνησε ιδιαίτερα στην ανάπτυξη της κοινωνικής κουλτούρας και της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου.

Η Carpisa μέσα από τις διαφημιστικές της εκστρατείες, μπορεί και συνδέει την τέχνη, την ιστορία και τον πολιτισμό της Ιταλίας με το «made in Italy» στυλ – με τα ανάκτορα της Caserta να θεωρούνται ένα από τα πιο αριστοκρατικά σύμβολα της χώρας!

Έτσι, μέσα από το πρόσωπο της συναρπαστικής εκπροσώπου της, της τέχνης και της ιστορίας της, η Ιταλική Μάρκα απευθύνεται σε ένα διεθνές κοινό μέσα από τα μοναδικά και πρωτότυπα αξεσουάρ μόδας της.

Διαβάστε Ακόμα