Follow us

Ο Νίκος Μουτσινάς Στο Happy Day: Μιλάει για όλα: Η επιστροφή στον Alpha, ο ΑΝΤ1, το «Ξαναδέστε τους!», η Καινούργιου & ο Βερύκιος

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την επιστροφή του στον Alpha παραχώρησε ο Νίκος Μουτσινάς, καλεσμένος στο Happy Day το πρωί της Τρίτης.

Ο Νίκος Μουτσινάς Στο Happy Day

Ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός μίλησε για τις συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 και τους λόγους που πήρε τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στον Alpha. «Δεν την πήρα και μόνος μου αυτή την απόφαση, έγινε συνδυασμός. Εγώ έχω την πετριά να δίνω προτεραιότητα στο κανάλι που είμαι για να συνεχίσουμε τη συνεργασία. Τους είχα ενημερώσει πολύ καιρό πριν ότι δεν θα συνεχίσω στο Σαββατοκύριακο γιατί δεν μπορώ να ξυπνάω το πρωί και δεν λειτουργώ σωστά. Όταν ο ΑΝΤ1 μού πρότεινε να κάνω το Πρωινό με τη Φαίη, θεώρησα πως δεν θα ήταν ωραίο και σε σχέση με τη Μαρία. Γιατί με τη Μπεκατώρου δεν είχα θέμα, είχα θέμα με το πρωί. [...] Έτσι κι αλλιώς, οι πρωινές αυτές εκπομπές είναι κατά πολύ εκπομπές που τις χειρίζεται γυναίκα. Τους είχα πει κι αυτό, ότι δεν είμαι σε αυτή τη φάση, να εμφανίζομαι λίγο στην αρχή, μετά να εξαφανίζομαι για να πουν τα ζώδια, να γίνει μαγειρική. Εγώ θα έκανα πλάκα και η άλλη θα περίμενε να ακούσει τον Σκορπιό...» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Συζήτησε να κάνει το «Δέστε τους» στον ΑΝΤ1; Ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Δεν μου το είχαν προτείνει. Πάνω στις κουβέντες που κάναμε τους είχα πει ότι με ξεπερνάει λίγο πως είμαι και εγώ και η Μαρία στο κανάλι, γιατί να μην κάναμε κάτι το απόγευμα; Βέβαια, ο Alpha στο τεχνικό κομμάτι δεν πιάνεται – αν και ο ΑΝΤ1 πήρε την άδεια. Σε αυτές τις εκπομπές όμως, τις σχολιαστικές, που πρέπει οι δημοσιογράφοι να μπουν να βρουν αποσπάσματα από άλλες εκπομπές, ο Alpha είναι στο 2016, ο ΑΝΤ1 είναι στο... 6. Έχει κάποιο θέμα με αυτό, υπήρχε μια δυσκολία».

Γιατί δεν είναι η Κατερίνα Καινούργιου στο «Ξαναδέστε τους»; Της προτάθηκε και αρνήθηκε; Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά ήταν: «Αυτό δεν είχε να κάνει με μένα, τα κορίτσια μου να ρωτήσετε. Όχι, δεν της προτάθηκε. Πού να την προλάβουμε; Αυτή έκλεινε συμβόλαια τότε σε άλλα κανάλια. Εμένα μου αρέσει και η αμερικανιά του reunion, εμένα θα μου άρεσε. Εγώ και ο Δάσκαλος θα ήμασταν γέροι, η Ηλιάκη με την Καινούργιου αλαβάστρινες, πιο νέες και από την πρώτη χρονιά, καμία συνέχεια στον χρόνο. Θα είχε ενδιαφέρον, αλλά τα κορίτσια φαγωθήκανε. Έτσι κι αλλιώς, η Μαρία με την Κατερίνα μετά το “Δέστε τους” κάποια κόμπλα πάθανε. Επειδή το “Δέστε τους” έχει να κάνει με την παρέα, δεν μπορούν αυτές οι δύο που φαγώθηκαν να λένε “κολητούλα μου, είμαστε τέσσερις”».

Τέλος, ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για την κόντρα με τον Δήμο Βερύκιο, που ξεκίνησε όταν ο διάσημος δημοσιογράφος είχε διαψεύσει τα περί επιστροφής του παρουσιαστή στον Alpha χαρακτηρίζοντάς τον «τουρίστα». «Δεν έχω πάρει την άδεια του Βερύκιου ακόμα. Πάντως είχα πει στον Alpha ότι το σκηνικό θέλω να είναι ένα τεράστιο αντίσκηνο γιατί είμαι... τουρίστας. Με τον Δήμο δεν έχω βρεθεί στους διαδρόμους του Alpha... Δεν ξέρω τι θα γίνει... Τίποτα. Πάντως έχει πλάκα... Δεν μου άρεσε φυσικά όλο αυτό που έκανε. Δεν στεναχωριέμαι βέβαια για αυτά, αλλά δεν μου άρεσε πολύ. Αλλά εντάξει, τώρα είμαι εδώ και... φίλοι. Είναι άκακος, τον ξέρω, δεν θέλω να φτάσουμε να μου σπάσει το αυτοκίνητο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος του Happy Day ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε ότι το «Ξαναδέστε τους!» θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Οκτωβρίου στις 4 το απόγευμα.

Διαβάστε Ακόμα