
Οι δύο παπαράτσι, Ρολάντο Άβιλες και Γιούρι Κορτέζ εξασφάλισαν την άδεια ενός γείτονα, να τραβήξουν φωτογραφίες από το μπαλκόνι του σπιτιού του, το οποίο απέχει μόλις 150 μέτρα από το σπίτι της Ζιζέλ. Το 27χρονο μοντέλο είχε κανονίσει να δώσει αποκλειστικά τις φωτογραφίες του γάμου σε ένα βραζιλιάνικο περιοδικό, για το λόγο αυτό προσπάθησε να προστατέψει όσο περισσότερο μπορούσε την ιδιωτική αυτή στιγμή. Όταν οι δύο φωτογράφοι έγιναν αντιληπτοί, οι άντρες της ασφάλειας που περιφρουρούσαν το χώρο, αρχικά τους κυνήγησαν, ενώ στη συνέχεια όταν πλέον πλησίασαν αρκετά κοντά, τους προσκάλεσαν στο σπίτι λέγοντάς τους ότι το ζευγάρι απλά θέλει να συζητήσει μαζί τους.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των δύο φωτογράφων ενώ αρχικά συμφώνησαν, στη συνέχεια και λόγω της προκλητικής συμπεριφοράς ενός σωματοφύλακα, αποφάσισαν να φύγουν. Καθώς άρχισαν να απομακρύνονται με το αυτοκίνητό τους ο Άβιλες είδε έναν από τους σωματοφύλακες να στρέφει το όπλο εναντίον τους και να πυροβολεί. Η σφαίρα έσπασε το παράθυρο του αυτοκίνητου ενώ ο φωτογράφος ισχυρίζεται πως από θαύμα είναι ακόμα ζωντανος.
«Νόμιζα πως αυτή θα ήταν η τελευταία μου δουλειά. Ευχαριστώ το Θεό που είμαι καλά, προς στιγμή νόμιζα πως θα πεθάνω», αναφέρει ο Άβιλες. «Η σφαίρα πέρασε ανάμεσά μας και τότε ήταν που έσκυψα για να την αποφύγω». O Κορτεζ, συνεπιβάτης στο αυτοκίνητο συμπληρώνει: «Δε μπορούσα να πιστέψω τι έκαναν. Θα μπορούσα να χάσω τη ζωή μου για κάποιες φωτογραφίες, μόνο και μόνο επειδή η Ζιζέλ δεν ήθελε να δημοσιευτούν».
Το ζευγάρι παντρεύτηκε στα τέλη Φεβρουαρίου σε μια μυστική τελετή στη Σάντα Μόνικα και ανανέωσε τους όρκους του το περασμένο Σάββατο στη γενέτειρα της Ζιζέλ, στην Κόστα Ρίκα, περιτριγυρισμένο από γονείς και φίλους.
Το 27χρονο μοντέλο σε παλαιότερη συνέντευξη είχε δηλώσει: «Ο ιδανικός γάμος για μένα είναι μια λιτή τελετή, δεν μου αρέσουν τα πάρτι, προτιμώ κάτι πιο ιδιωτικό, μόνο για τους πιο κοντινούς μου ανθρώπους». Τελικά κατάφερε να πραγματοποιήσει το γάμο τον ονείρων της με την πολύ κλειστή γαμήλια τελετή του Σαββάτου. Η Ζιζέλ και ο Τομ αντάλλαξαν όρκους την ώρα που έδυε ο ήλιος, στο σπίτι της νύφης. Η Ζιζέλ, που κρατούσε ένα μπουκέτο ορχιδέες, έδειχνε πανέμορφη μέσα στο λευκό νυφικό που είχε σχεδιάσει αποκλειστικά για εκείνη γνωστός σχεδιαστής, ενώ ο γαμπρός ήταν ντυμένος με γκρι σακάκι και άσπρο παντελόνι.

Για να προστατευτούν από το φωτογραφικό φακό ανεπιθύμητων παπαράτσι, προσέλαβαν ειδικούς φρουρούς που βρίσκονταν περιμετρικά από το σπίτι της Ζιζέλ, καθώς ο γάμος και η δεξίωση που ακολούθησε πραγματοποιήθηκαν στο μπαλκόνι του σπιτιού της. Μετά την τελετή το ζευγάρι έβγαλε φωτογραφίες με τους συγγενείς και τους φίλους.
Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι τόσο η Ζιζέλ όσο και ο Τομ δεν άφησαν λεπτό από τα μάτια τους, σ' όλη τη διάρκεια του μυστηρίου, τον ενάμισι έτους γιο του γαμπρού, Τζον, που έχει αποκτήσει με την ηθοποιό Μπρίτζετ Μόναχαν. Καλεσμένος αναφέρει στο περιοδικό People: «Έδειχναν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, ήταν και οι δύο πολύ όμορφοι».
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr