
Μπορεί να έφυγε ένα ζευγάρι και να μπήκε ένα καινούργιο, ωστόσο η «Μουρμούρα» παραμένει μια σειρά που χαρίζει νούμερα τηλεθέασης στον σταθμό, ακόμη κι αν φέτος, έκανε «κοιλιά».
Από αυτή τη Δευτέρα όμως το σίριαλ « Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» βγαίνει και εκτός συνόρων, καθώς θα αρχίσει να μεταδίδεται και στη βουλγαρική τηλεόραση και συγκεκριμένα στο κανάλι BULGARIA ON AIR. Η «Μουρμούρα» θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα, στις 20.00, μεταγλωττισμένη, όπως συνήθως γίνεται στη Βουλγαρία με τις ξένες σειρές.
Ο τίτλος της θα είναι «Δργιάσγι» δηλαδή «Διαπληκτισμοί» ή «Τσακωμοί» και θα ξεκινήσει με το 1ο επεισόδιο του 1ου κύκλου, με τον Χάρη και τη Βάσω, πριν δηλαδή η Ιωάννα Τριανταφύλλου και ο Πάνος Βλάχος εγκαταλείψουν τη σειρά.
Μένει να δούμε αν στην γείτονα σύντομα θα απολαύσουν και το «Σόι σου» ή τη « 10η εντολή».
Δες το τρέιλερ:
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr