Follow us

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Φωτογραφίζεται με τη μαμά της: Η αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου συστήνει τη μητέρα της, την κ. Φωτεινή, με μεγάλη περηφάνια στο Hello!.

HELLO - Η Ειρήνη Παπαδοπούλου με τη μαμά της (1)

Και οι δυο γυναίκες μας μιλούν για τη σχέση τους έτσι όπως διαμορφώθηκε στο πέρασμα του χρόνου, αλλά και μετά την απόφαση της Ειρήνης να ασχοληθεί με το τραγούδι – απόφαση που σόκαρε τη μητέρα της καθώς ποτέ δεν είχε δώσει τέτοιο δείγμα. Φύλακας άγγελός της, η κ. Φωτεινή, και γυναίκα με ξεκάθαρες απόψεις, κυρίως πάνω στο θέμα της οικογένειας, δηλώνει εξίσου περήφανη για την κόρη της, την οποία λατρεύει. Μέσα από τη συζήτησή μας φαίνεται ξεκάθαρα πως, ακόμα και μέσα από τις διαφωνίες τους και τη διαφορετικότητα των απόψεών τους, έχουν χτίσει μια ειλικρινή σχέση, βασιμένη, πάνω απ’ όλα, στην αγάπη.

Τι ονειρεύεστε για την Ειρήνη;

Φ.Π.: Να είναι ευτυχισμένη, υγιής και να κάνει πολλά παιδάκια. Εύχομαι να κάνει το λιγότερο τέσσερα! Εγώ έχω δύο παιδιά και μου λείπει που δεν απέκτησα περισσότερα. Τώρα είμαι έτοιμη να υποδεχτώ εγγόνια, θα γίνω πολύ ευτυχισμένη. Μακάρι να φτιάξει τη δική της οικογένεια, αυτό για μένα σημαίνει ότι έχει κάνει κάποιος κάτι στη ζωή του, η οικογένεια.

Ε.Π.: Και οι φίλες μου, που έχουν αποκτήσει παιδιά, αυτό μου λένε, ότι συνειδητοποιείς πως δεν υπάρχει τίποτα σημαντικότερο στη ζωή. Επίσης, έχω καταλάβει ότι πρέπει να έχεις ζήσει όσα επιθυμείς για να αποκτήσεις ένα παιδί, να είσαι χορτάτος και να μην έχεις απωθημένα.

Ειρήνη, είσαι σε μια μακρόχρονη σχέση. Η μητέρα σου ονειρεύεται εγγόνια, εσύ ονειρεύεσαι παιδιά;

Ε.Π.: Στο μέλλον, κάποια στιγμή…

Είναι κάτι που σου έχει εμπνεύσει ο σύντροφός σου (Κώστας Πηλαδάκης);

Ε.Π.: Η αλήθεια είναι ότι έχω κάποιες φοβίες πάνω στο ζήτημα της οικογένειας. Είναι κάποια διαστήματα που το σκέφτομαι έντονα. Αλλά είμαι επίσης και της άποψης ότι θέλω να είμαι γεμάτη, να έχω λύσει όλα μου τα θέματα πριν έρθουν τα παιδιά, γιατί όταν έρθουν θα δοθώ ολοκληρωτικά. Νομίζω ότι θα το νιώσω όταν θα είμαι έτοιμη.

Φ.Π.: Να πω εγώ κάτι; Έχεις ταξιδέψει, έχεις βγει, έχεις σπουδάσει, κάνεις αυτό που θέλεις. Τα παιδιά σου λείπουν για να νιώσεις γεμάτη.

Ε.Π.: Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που θα βρει την ευκαιρία η μαμά μου! Πάντως ακόμη δεν το σκέφτομαι συγκεκριμένα!

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου με τη μαμά της, Φωτεινή, φωτογραφημένες για το HELLO! που κυκλοφορεί αύριο και εξασφάλισε αποκλειστικά το Yupiii σήμερα

Το γάμο τον σκέφτεσαι;

Ε.Π.: Μεγάλωσα με αυτούς τους θεσμούς, είναι οικείοι μέσα μου, είναι τα πιστεύω των γονιών μου. Αλλά μεγαλώνοντας βλέπεις ποια είναι τα πραγματικά ουσιώδη στη ζωή και αρχίζουν να αναιρούνται μέσα σου πράγματα που τα είχες στάνταρ, κάποια «σωστά» και «πρέπει». Θέλω να αποβάλω τα «πρέπει» και να κάνω κάτι επειδή θέλω να το κάνω. Η αλήθεια είναι ότι όταν ήμουν μικρότερη μου ήταν πιο ελαφριά η λέξη «γάμος», αν και ποτέ δεν ήμουν από τα κορίτσια που φαντάζονται τον εαυτό τους με νυφικό ή πώς θα είναι εκείνη η μέρα. Ενώ είμαι πολύ ρομαντική, δεν ήταν ποτέ προτεραιότητά μου ή στόχος ζωής. Όταν θα το νιώσω, θα γίνει. Ή, πιο σωστά, όταν θα το νιώσουμε και οι δύο. Πρέπει να είναι αμοιβαίο. Σε μια σχέση μπορεί μια περίοδο να το επιθυμεί ο ένας σύντροφος και ο άλλος να είναι κάπου μπλοκαρισμένος και σε μια άλλη φάση να συμβεί το αντίστροφο.

Είναι κάτι που έχετε κουβεντιάσει;

Ε.Π.: Δε θα ήθελα να μιλήσω για τα προσωπικά μου, θα απαντήσω μόνο γενικά. Καταλαβαίνω ότι όταν κάποιος έχει μια μακρόχρονη σχέση, αυτή οφείλει να εξελιχθεί, αλλά δεν πιέζω τα πράγματα, γιατί δε θέλω να πιέζω τον εαυτό μου. Πιέστηκα αρκετά στην παιδική μου ηλικία να κάνω τα «πρέπει» και το «σωστό», πάντα λόγω της ανατροφής που πήρα. Νομίζω ότι γι’ αυτό αντιδρώ τόσο στην έννοια της δέσμευσης κι έχω μια αίσθηση ότι όσο συζητιέται από άλλους γύρω μου, τόσο περισσότερο θα αντιδρώ.

Περισσότερα στο HELLO! που κυκλοφορεί την Τετάρτη!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα