Σάκης Ρουβάς: Σε ρόλο λαμπαδηδρόμου: Φωτογραφίες και Video

O Σάκης Ρουβάς συμμετείχε στη λαμπαδηδρομίας των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο και μετέφερε τη δάδα με την Ολυμπιακή Φλόγα για μια συγκεκριμένη απόσταση στο κέντρο της Αθήνας. 

Το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης στις 20:45’ περίπου, ο διάσημος τραγουδιστής παρέλαβε τη δάδα με την Ολυμπιακή Φλόγα κάτω από την Ακρόπολη και πιο συγκεκριμένα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο σημείο του Ηρωδείου κι έτρεξε με κατεύθυνση τον Παρθενώνα για 250μ. περίπου.

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις Απρ 26, 2016, 2:13μμ PDT

Σάκης Ρουβάς: Σε ρόλο λαμπαδηδρόμου

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σάκης Ρουβάς είναι επικεφαλής του προγράμματος στήριξης της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας «ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ» και συμμετέχει εθελοντικά μαζί με Έλληνες Ολυμπιονίκες στην επικοινωνιακή καμπάνια ενημέρωσης και πρόσκλησης των εθελοντών και του κοινού στην Επίσημη Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας, που θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Τετάρτη στις 5 το απόγευμα στο Παναθηναϊκό στάδιο με ελεύθερη είσοδο.