Follow us

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Δανάη Επιθυμιάδη : Το νέο ζευγάρι της «Μουρμούρας» φωτογραφίζεται και παραδέχεται ότι η αρχή δεν ήταν εύκολη!

Το νέο ζευγάρι του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», Γιάννης Τσιμιτσέλης και Δανάη Επιθυμιάδη, μιλάει για τη συνεργασία του στην επιτυχημένη σειρά του Alpha. 

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
HELLO - Γιάννης Τσιμιτσέλης, Δανάη Επιθυμιάδη R

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ

Η σύζυγός σας πρωταγωνιστεί στο «Σόι σου», που αν και διαφορετικό από τη «Μουρμούρα», κινείται στο ίδιο πλαίσιο, της οικογένειας. Σας επηρεάζει ο ανταγωνισμός;

Δεν υφίσταται ανταγωνισμός. Είμαστε και οι δύο ικανοποιημένοι μ’ αυτό που κάνουμε. Ποτέ δεν υπήρξε αυτό το θέμα μεταξύ μας.

Έχετε αποκτήσει μαζί μια κόρη. Σε τι και κατά πόσο σας άλλαξε ο ερχομός της;

Άλλαξε η καθημερινότητά μας. Και όσο μεγαλώνει, είναι περισσότερες οι ευθύνες. Αλλά χαίρομαι γι’ αυτή την αλλαγή.

Συγκινείστε να τη βλέπετε να μεγαλώνει;

Είναι κάποιες στιγμές πολύ δυνατές. Όπως η πρώτη φορά που θα πει μια λέξη ή που θ’ ακούσεις το «μπαμπά» και θα καταλάβεις ότι το λέει συνειδητά. Να της λες «σ’ αγαπώ» και να σου απαντά «Κι εγώ μπαμπά».

Έχετε ενοχές για τις ώρες που λείπετε;

Έχω, αλλά δε γίνεται αλλιώς. Μακάρι να δούλευα ένα χρόνο και να καθόμουν τρία. Αλλά δεν είναι εποχές να μη δουλεύεις.

Ποια είναι η αγαπημένη της συνήθεια;

Της αρέσει να χοροπηδάει στο κρεβάτι κι όταν ανάβουμε το τζάκι να πετάει μέσα φλούδες από μανταρίνια. Τόσα παιχνίδια και παίζει μ’ ένα μανταρίνι!

Θα θέλατε να είστε και πάλι τηλεοπτικό ζευγάρι με τη σύζυγό σας;

Έχουμε συνεργαστεί καλά με τη Βάσω (σ.σ. Λασκαράκη) στην τηλεόραση και το θέατρο. Έχουμε προφανώς καλή επικοινωνία – παντρευτήκαμε μετά την «Πολυκατοικία». Φαντάζομαι ότι στο μέλλον θα μας δοθεί η ευκαιρία.

Έχετε σκεφτεί να μεγαλώσετε την οικογένειά σας;

Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου.

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Δανάη Επιθυμιάδη

ΔΑΝΑΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑΔΗ

Κάνετε τα πρώτα σας βήματα στην τηλεόραση. Τι δυσκολίες έχετε αντιμετωπίσει;

Η απειρία μου. Βρέθηκα στην τηλεόραση πρώτη φορά, όχι σ’ ένα τυχαίο σίριαλ και με την αναπόφευκτη σύγκριση με το προηγούμενο ζευγάρι. Για να είμαι ειλικρινής, το συνειδητοποίησα μετά την προβολή και όχι κατά τη

διάρκεια των γυρισμάτων. Μου παίρνει χρόνο να μπορέσω ν’ αντεπεξέλθω με επαγγελματισμό. Όσο γνωρίζω τη «Στέλλα» και τον «Νικήτα» και βρίσκουμε με τον Γιάννη τους κώδικές μας, αισθάνομαι όλο και πιο σίγουρη. Ο Γιάννης είναι ταλαντούχος κι έχει πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ. Μ’ έχει βοηθήσει πολύ σε τεχνικά ζητήματα που αγνοούσα.

Έχετε κάνει σπουδές σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη. Ήταν κάτι που θέλατε από μικρή;

Το εξωτερικό το ήθελα πάρα πολύ, ίσως επειδή μ’ άρεσε η αισθητική των παλιών ταινιών και δη των αμερικανικών. Από μικρή ηλικία με ιντρίγκαρε να ζήσω σ’ ένα ξένο μέρος που δε με γνώριζε κανείς, να δοκιμαστώ. Είχα την ψυχολογική και οικονομική στήριξη από τους γονείς μου, αλλά παράλληλα με τις σπουδές δούλευα, γιατί έπρεπε να στηριχτώ στις δικές μου δυνάμεις. Τώρα, αν μου λεγε κάποιος να πάω στο εξωτερικό και να ξεκινήσω από το μηδέν, δε θα το έκανα εύκολα, αν και δεν το αποκλείω.

Μετανιώσατε που γύρισατε;

Γενικά δε μετανιώνω. Από τη στιγμή που κάνεις κάτι, δεν υπάρχει σωστό και λάθος.

Ο έρωτας είναι ζωτικής σημασίας για σας;

Ο έρωτας είναι από τα πιο όμορφα συναισθήματα. Σου δίνει μια απίστευτη ώθηση, την αίσθηση ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, κάτι που στην ουσία πηγάζει από εσένα. Ο έρωτας είναι απλά η αφορμή.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ερωτευτήκατε;

Πρόσφατα.

Ασχολείστε με κάτι άλλο πέραν της υποκριτικής;

Μ’ αρέσει πολύ το τραγούδι. Αν το είχα ανακαλύψει πιο μικρή, μπορεί να είχα προσπαθήσει κάτι επαγγελματικά. Το ιδανικό θα ήταν να το κάνω συνδυαστικά. Είναι όνειρό μου να παίξω σε μιούζικαλ, αλλά και στον κινηματογράφο.

Περισσότερα στο HELLO! που κυκλοφορεί.

Διαβάστε Ακόμα