Follow us

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Στο Celebrity: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση & η αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Celebrity (1)

Η παρουσιάστρια του Alpha φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του νέου Celebrity και μίλησε για όλα!

Δεύτερη σεζόν λοιπόν για το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου»...

Ναι. Όλα προχωρούν αρμονικά και πάνω από όλα χαρούμενα. Θεωρώ ότι η προσπάθεια όλων μας αρχίζει να ανταμοίβεται σιγά-σιγά.

Ποιο είναι το feedback που λαμβάνεις από τον κόσμο;

Φέτος είναι πολύ διαφοροποιημένο. Προς το καλύτερο. Αλλά όχι ότι τις προηγούμενες χρονιές δεν ένιωθα τη στήριξη του κόσμου. Τη νέα σεζόν, όμως, αισθάνομαι ότι οι τηλεθεατές με έχουν αγκαλιάσει ακόμα πιο πολύ. Οι άνθρωποι στο δρόμο μου μιλούν ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου. Χαίρομαι που με αισθάνονται δικό τους άνθρωπο. Το θεωρώ δύσκολο να το καταφέρει κάποιος αυτό. Είναι καταξίωση, διότι τον πρώτο καιρό ήμουν λιγάκι απόμακρη. Δεν ήμουν ο εαυτός μου απολύτως. Προσπαθούσα μερικές φορές να υποδυθώ ότι ήμουν κάποια άλλη, γιατί νόμιζα ότι έτσι θα αρέσω περισσότερο. Και αυτό καθρεφτιζόταν και στο ντύσιμο, στα μαλλιά και γενικά στην εμφάνισή μου. Ακόμα και στο «στήσιμό» μου μπροστά από την κάμερα. Γιατί και η στάση του σώματος δείχνει πολλά για το ποιος είσαι. Τώρα δεν έχω αυτό το άγχος. Νιώθω πιο απελευθερωμένη πλέον.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Στο Celebrity

Σκέφτεσαι κάποια στιγμή να κάνεις ένα καθημερινό πρωινό;

Περνάει από το μυαλό μου, δεν σου το κρύβω, αλλά θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή και για τουλάχιστον ένα χρόνο θα ήθελα να βρίσκομαι στη ζώνη του σαββατοκύριακου. Άσε δε, που έχει αρχίσει να γίνεται πολύ ενδιαφέρουσα.

Είναι, θεωρείς, οξύμωρο το γεγονός ότι σε ένα ευρύ κοινό έχεις θετική απήχηση, ενώ από τους ανθρώπους του χώρου σου ακούμε για εσένα συνήθως αρνητικά σχόλια; Είναι κάποιου είδους ζήλια ή κάτι άλλο;

Δεν πιστεύω ότι με ζηλεύουν, ότι υπάρχει κάτι σε εμένα δηλαδή που ζηλεύουν. Θεωρώ απλώς ότι δεν υπήρχαν ευνοϊκές συνθήκες για να αναπτυχθεί μια συμπάθεια. Εννοείς, όμως, από συναδέλφους με τους οποίους έχωσυνεργαστεί ή με άλλους;

Και τα δύο.

Υπάρχουν συνάδελφοι οι οποίοι εκφέρουν άποψη χωρίς να με έχουν συναντήσει ούτε μια φορά στη ζωή τους. Σε αυτή, λοιπόν, την γκάμα ανθρώπων δεν μπορώ να το εξηγήσω, γιατί δεν είμαι μάντης. Όσον αφορά, όμως, σε κάποιες συνεργασίες μου, δεν θεωρώ ότι έχω κάτι περισσότερο ή κάτι λιγότερο για να ζηλέψουν.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Στο Celebrity - εικόνα 2

Θα προσκαλούσες, άραγε, τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά στην εκπομπή σου μετά από όσα έχουν συμβεί;

Τους έχω προσκαλέσει. Πιστεύω θα είχε πολύ ενδιαφέρον η συνάντηση και η συνύπαρξή μας. Το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» είναι ανοιχτό για όλο τον κόσμο. Δεν έχω πει ποτέ «όχι, δεν θέλω τον τάδε ή τον δείνα». Δεν φοβάμαι να έρθει ο οποιοσδήποτε, γιατί ξέρω ότι θα περάσει καλά, θα τον σεβαστώ ακόμα κι αν δεν ταυτίζονται οι απόψεις μας.

Δεν θα σε άγχωνε δηλαδή το γεγονός ότι ίσως έβγαιναν πράγματα στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής που δεν θα μπορούσαν να «κοπούν»;

Όχι δεν έχω άγχος. Γιατί δεν είμαι άνθρωπος που κρύβομαι. Δεν κρύφτηκα ποτέ.

Το γεγονός ότι εκκρεμεί μια αγωγή απέναντι στον Γιώργο Λιάγκα και τη Σάσα Σταμάτη, η οποία θα εκδικαστεί σε λίγο καιρό, πόσο σε έχει επηρεάσει στην καθημερινότητά σου, ακόμα και στη δουλειά σου;

Για να είμαι ειλικρινής, μια τέτοια διαδικασία δεν είναι ευχάριστη. Είναι ψυχοφθόρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι το σκέφτομαι και από το πρωί μέχρι το βράδυ. Βέβαια, όσο πλησιάζει ο καιρός σίγουρα με απασχολεί. Απλώς θα ήθελα να βάλω μια τελεία σε αυτή την ιστορία και αυτός ήταν ο λόγος που κίνησα αυτές τις διαδικασίες.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Στο Celebrity - εικόνα 3

Περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί

Διαβάστε Ακόμα