Follow us

Ντένης & Άρης Μακρής: Ο frontman των Boys & Noise και ο πρωταγωνιστής του «Ταμάμ» είναι αδέλφια: Φωτογραφίζονται για πρώτη φορά μαζί και μιλάνε για τη σχέση τους

Μεγάλωσαν στη Νέα Ερυθραία, έπαιξαν στις αλάνες, έκαναν αταξίες εντός και εκτός σπιτιού. Ο Ντένης και ο Άρης Μακρής αγαπιούνται πολύ, αλληλοσυμπληρώνονται, στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε κάθε του βήμα.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Ντένης & Άρης Μακρής

Με αφορμή τις θεατρικές παραστάσεις στις οποίες συμμετέχουν, «Ιδιοτροπίες της Μαριάννας» για τον Ντένη και «Οικογένεια Άνταμς» για τον Άρη, στο θεατρικό του ντεμπούτο, μας μιλούν για όλα, ακόμη και για τη σχέση του Ντένη με την Demy!


Πώς αισθανθήκατε όταν πήρατε την πρώτη σας δουλειά;

ΝΤ. Μ.: Η πρώτη μου δουλειά ήταν με τον Νίκο Καραθάνο στο Εθνικό Θέατρο, στον «Σιρανό». Ήταν για μένα τρομερή επιβεβαίωση, καθώς επί τρία χρόνια βρισκόμουν στη σχολή κάθε μέρα, όλη μέρα, οπότε γεννήθηκαν μέσα μου πολλά συναισθήματα, όπως η ευθύνη ότι αναλαμβάνω μόνος τον εαυτό μου ή η χαρά που θα εκφραστώ επαγγελματικά μπροστά σε πραγματικό κοινό, βγάζοντας τα δικά μου χρήματα και συνεργαζόμενος με ανθρώπους που είναι χρόνια στο χώρο.

Α. Μ.: Η πρώτη μου επαγγελματική δουλειά ήρθε μαζί με το συμβόλαιο με την Panik Records. Έπειτα ξεκίνησαν οι συναυλίες, τα τραγούδια και τα video clip.

Όταν ανέβηκες στη σκηνή ως τραγουδιστής του συγκροτήματος Boys and Noise, τι ένιωσες;

Α. Μ.: Παρά το ότι όλο αυτό με το συγκρότημα έγινε γρήγορα, σε μένα λειτούργησε σταδιακά. Προφανώς, ήταν μια εκπλήρωση ονείρων και σχεδίων μου, και με ικανοποιούσε.

Ντένης & Άρης Μακρής

Ο Άρης και ο Ντένης Μακρής σε στιγμιότυπο από την πρώτη κοινή φωτογράφισή τους, που δημοσιεύει αύριο το περιοδικό HELLO! και εξασφάλισε αποκλειστικά το Yupiii σήμερα

Παρακολουθείτε ο ένας τη δουλειά του άλλου;

ΝΤ. Μ.: Εννοείται! Και παρακολουθώ και κάνω διορθώσεις. Υπάρχει μια αλληλεπίδραση, καθώς και οι δύο κάνουμε δουλειές που εμπεριέχουν την έκθεση, οπότε υπάρχει συνάφεια στη σκηνική παρουσία και στον τρόπο που διαχειριζόμαστε και πλασάρουμε τους εαυτούς μας, γιατί είναι κι αυτό στο παιχνίδι.

Α. Μ.: Η αλήθεια είναι πως όταν παρακολουθώ τον Ντένη σε παραστάσεις, επειδή δεν έχω γνώσεις υποκριτικής, δεν μπορώ να τον κρίνω, όπως θα έκρινα κάποιον που τραγουδάει. Όμως, αυτό που βλέπω με ικανοποιεί και νομίζω ότι μπορώ να καταλάβω γιατί θεωρείται καλός.

Θέλω να μου πεις πώς ήρθε η πρόταση για την «Οικογένεια Άνταμς» κι αν ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο μίλησες γι’ αυτήν ήταν ο Ντένης.

Α. Μ.: Οι πρώτοι άνθρωποι που το έμαθαν ήταν ο αδερφός και η μητέρα μου. Η πρόταση έγινε μέσω της Panik, της εταιρείας μου, κι εγώ δέχτηκα, καθώς πάντα μ’ ενδιέφερε το μιούζικαλ και είναι ένα πολύ καλό βήμα για να ξεκινήσω. Μεγάλωσα τραγουδώντας μιούζικαλ, μπορεί να σου το επιβεβαιώσει ο Ντένης.

ΝΤ. Μ.: Θεωρώ ότι του πάει πολύ το μιούζικαλ.

Περισσότερα στο HELLO! που κυκλοφορεί την Τετάρτη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα