Follow us

Φεστιβάλ Ελληνικής Δημιουργικής Κουζίνας Στο Artisanal: 4 ταλαντούχοι chef παρουσιάζουν το δικό τους ιδιαίτερο μενού!

Το Artisanal μας φέρνει πιο κοντά με τις ελληνικές γεύσεις μέσα από ένα Φεστιβάλ γευσιγνωσίας Ελληνικής Δημιουργικής κουζίνας. 

Φεστιβάλ Ελληνικής Δημιουργικής Κουζίνας Στο Artisanal

Ο chef του Artisanal Δημήτρης Δημητριάδης έχει την επιμέλεια και προτείνει 4 διαφορετικούς Έλληνες συνάδελφους και φίλους chefs, με έντονη παρουσία στην δημιουργική Ελληνική κουζίνα, οι οποίοι δημιουργούν το δικό τους προσωπικό μενού.

Από την Δευτέρα 25/1 και για 4 Δευτέρες οι τέσσερις φίλοι σεφ του Δημήτρη Δημητριάδη, Σταμάτης Μαρμαρινός (Posidonion Grand Hotel, Σπέτσες), Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος (Domotel Kastri Hotel), Αλέξανδρος Τσιοτίνης (εστιατόριο CTC, Aθήνα) και η Κωνσταντίνα Φάκλαρη (Αigialos Hotel, Σαντορίνη) δημιουργούν στην κουζίνα του Artisanal τις δικές τους προτάσεις γεύσεων ελληνικής δημιουργικής κουζίνας, παρουσιάζοντας το δικό τους ξεχωριστό μενού.

Μη χάσετε τις επόμενες δύο εβδομάδες:

8 Φεβρουαρίου – Σταμάτης Μαρμαρινός
Amuse
Πατατόσουπα με λαχανίδα, προπύρα Σπετσών και χωριάτικο λουκάνικο
Αθηναική με σφρυρίδα και αυγοτάραχο
Χτένια με αγγινάρα, προσούτο Ευρυτανίας και μάραθο
Μοσχάρι κοκκινιστό με μακαρόνια
Τσουρέκι με πατισερί θρούμπι, κρέμα λεμόνι και σορμπέ ρόδι
ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΜΕ ΠΑΤΙΣΕΡΙ ΘΡΟΥΜΠΙ, ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΣΟΡΜΠΕ ΡΟΔΙ

22 Φεβρουαρίου – Άλεξ Τσιοτίνης
Βελουτέ καλαμπόκι αρωματισμένη με αστακό και αφρό από τρούφα και περγαμόντο
Κοιλιά τόνου κονφί με πουρέ από μαυρομάτικα και κέτσαπ από αγγούρι
Ριζότο από σιτάρι με πανσέτα, καλαμάρι και αυγοτάραχο Μεσολογγίου
Ουρά μόσχου με λαγόχορτο και τρομπέτες
Κρέμα καραμελέ τριαντάφυλλο με βανίλια

Τιμή κατά άτομο 45 Ευρώ
Info:
Artisanal, Zηρίνη 2, Κηφισιά, τηλ. 693 614 4744

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα