Μπρους Γουίλις: Παντρεύτηκε στην Καραϊβική

Ο διάσημος ηθοποιός Μπρους Γουίλις έκανε τελικά το μεγάλο βήμα και παντρεύτηκε την αγαπημένη Έμα Χέμινγκ, η οποία ασχολείται με το μόντελινγκ και την υποκριτική, το περασμένο Σάββατο στο σπίτι του στα τροπικά νησιά Τερκς και Κάικος.  

Από τη τελετή, που έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο, δεν έλειπαν φυσικά η πρώην συζυγός του, Ντέμι Μουρ, την οποία συνόδευσε ο Άστον Κούτσερ, και οι τρεις κόρες τους- η 20χρόνη Ράμερ, η 17χρονη Σκάουτ και η 15χρονη Ταλούλα.

Ακολουθώντας πιστά το παράδειγμα της Ντέμι Μουρ, που παντρεύτηκε τον κατά 15 χρόνια μικρότερο της Άστον το 2005, ο Μπρους Γουίλις που την περασμένη Τρίτη έκλεισε τα 54, επέλεξε την κατά 22 χρόνια μικρότερη του Έμα για να γίνει η δεύτερη σύζυγός του.

Ο Μπρους και η Έμα γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και ήταν μαζί σχεδόν ένα χρόνο πριν πάρουν την απόφαση να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Γουίλις θα κάνουν και πολιτικό γάμο μόλις επιστρέψουν στη Καλιφόρνια.